Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano (ADA) TVL stiger med 185% – ADA-Prisprognose: Næste stop 0,80 $?

Satoshi-era Bitcoin Whales Transfer $230 Million Worth Of Assets- Here’s What You Need To Know

Cardano TVL og ADA-Prisprognose

## Baggrundsinformation

Total Value Locked (TVL) er et vigtigt mål for DeFi-projekter på blockchains, da det repræsenterer værdien af de aktiver, der er låst i projekterne. En stigning i TVL anses generelt for et positivt tegn for prisen på det tilhørende native token, da det indikerer en stigende efterspørgsel efter tokenet.

## Cardano TVL Wachstum und ADA-Preis

I perioden fra oktober til december 2023 steg Cardano’s TVL med imponerende 185 procent, hvilket samtidig resulterede i en prisstigning på 160 procent for ADA-tokenet. Dette viser, at stigningen i TVL ikke kun indikerer tillid og accept af Cardano DeFi, men også fungerer som en katalysator for prisstigninger.

Mens nogle investorer mener, at ADA’s pris stadig er lidt under-vurderet, da TVL-væksten i øjeblikket er højere end prisens opadgående tendens, er der stadig udfordringer at overvinde.

## ADA-Prisprognose

Selvom Cardano TVL stadig viser en opadgående tendens, støder ADA-prisen på betydelig modstand i området mellem 0,65 og 0,67 USD. Ifølge data om In/Out of the Money Around Price (IOMAP) var der 24.300 aktuelle tokenindehavere, der købte 859,16 millioner ADA, da prisen sidst lå mellem 0,65 og 0,67 USD. Dette kan indikere, at nogle investorer vil forsøge at realisere deres gevinster og dermed skabe pres på prisen.

På trods af disse udfordringer forventes det, at hvis Cardano TVL fortsætter med at stige, vil ADA-prisen sandsynligvis få tilstrækkelig momentum til at bryde igennem denne modstand og potentielt stige mod 0,80 USD.

### Konklusion
Cardano’s imponerende TVL-vækst har vist sig at have en positiv effekt på ADA-prisen, og hvis denne tendens fortsætter, kan ADA-forventes at fortsætte sin opadgående bevægelse mod 0,80 USD. Det er dog vigtigt at være opmærksom på de potentielle modstandsniveauer undervejs, da de kan påvirke prisudviklingen.

Exit mobile version