Analyse

Cardano Kurs: Bären gewinnen erneut an Stärke

Cardano Kurs: Bærene får mere styrke

Den seneste udvikling indikerer, at Cardano-kursen (ADA) fortsat vil følge en nedadgående trend. Både den daglige og ugentlige graf viser nemlig en fortsat bæriske tendens.

I begyndelsen af året brød Cardano-kursen ud over en nedadgående modstandslinje, som hidtil havde holdt siden det sidste all-time high. Dette udbrud blev tolket som tegn på afslutningen af en korrektion og indledningen af en ny opadgående trend.

Dog blev kursen afvist ved modstandsområdet omkring 0,45 dollars i april og gik derefter i korrektion. I juni faldt Cardano-kursen til det nuværende års lavpunkt på 0,22 dollars, som også ligger under niveauet for det tidligere nævnte trendlinjeudbrud. Efterfølgende begyndte kursen at komme sig og nåede et lidt højere lavpunkt på 0,25 dollars. Kursen bekræftede dermed området omkring det tidligere lavpunkt som en støtte.

Hvis prisen fortsætter med at stige herfra, kan kursen muligvis igen nå op til modstandsområdet ved 0,45 dollars (en prisstigning på 70%). Hvis kursen derimod bryder under støtteområdet på 0,25 dollars, kan den potentielt falde til det næste horisontale støtteområde ved 0,15 dollars (en prisnedgang på 40%).

ADA/USDT Ugentlig Kursdiagram

RSI (Relative Strength Index) på den ugentlige graf tyder på, at kursen vil fortsætte med at falde. RSI er en momentindikator, der giver handlende en idé om, hvorvidt en aktiv eller marked er overkøbt eller oversolgt.

Hvis RSI ligger over 50 og er stigende, er de bullish handlende normalt i overtal. Et værdi under 50 og en faldende RSI signalerer det modsatte. For Cardano ligger RSI på den ugentlige graf under 50 og er faldende, hvilket indikerer, at kryptovalutaen bevæger sig i en større bæriske trend.

Top  Chiliz (CHZ) gør comeback: Anledning Tottenham Hotspur-samarbejdet

ADA Kursprognose: Vil genopretningen være nok til at forhindre yderligere fald?

Selv analysen af den daglige graf peger på en bæriske udsigt. Såvel prisaktionen som anvendelsen af Elliot Wave-teorien antyder, at trenden sandsynligvis stadig er bæriske.

Det ser ud til, at Cardano-kursen siden lavpunkterne i juni har gennemgået og afsluttet en A-B-C-bølgestruktur. Da det er en korrektivt, opadgående struktur, tyder det på, at trenden stadig er bæriske.

Derudover brød ADA-kursen tidligt i august en opadgående støttelinje – selvom Cardano-grundlæggeren Charles Hoskinson på dette tidspunkt delte positive nyheder om Mithril-oppgraderingen. Disse to argumenter understøtter også den bæriske antagelse.

Efter bruddet på støttelinjen faldt kursen til lavpunktet på 0,24 dollars, men kom sig derefter igen. Cardano bekræftede igen området omkring 0,25 dollars som en støtte.

Dog indikerer RSI på den daglige graf også, at der blot er tale om en kortvarig genopretning. I begyndelsen af august faldt RSI nemlig under 50 og fortsatte derefter yderligere nedad.

Derfor kan Cardano-kursen igen falde til 0,25 dollars eller, hvis den bryder under det næste støtteområde, til 0,15 dollars. Dette svarer til et fald i prisen på 8% eller 40%.

ADA/USDT Daglig Kursdiagram

Trods vores bæriske prognose er det naturligvis muligt, at den aktuelle mindre genopretning vil fortsætte. I så fald kunne prisen stige op til den nævnte opadgående støttelinje, som pt. er placeret ved 0,34 dollars.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button