Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano-Pris stiger og signalerer mulig opadgående bevægelse

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

Cardano (ADA) er brudt ud over $0,63 med dagens opsving. I løbet af de seneste 24 timer er ADA steget med cirka 3 % og ser ud til at være indstillet på en opadgående bevægelse. Interessen for Cardano har været stigende de seneste uger, da stemningen omkring kryptovalutaer er vendt til det positive.

## Cardano-Pris på Nøglepunkt

Ifølge kryptoanalytiker Ali kunne prisen på Cardano-tokenet komme sig og nå niveauet fra maj 2022, hvis bullish-mønstret formår at holde sig over det nuværende niveau. Analysen peger på $0,63 som det nøglepunkt, hvor Cardano potentielt kan starte næste fase af sin opadgående bevægelse.

Ali påpegede, at kryptovalutaen har dannet et symmetrisk trekantmønster på 4-timers-diagrammet. Ifølge disse tekniske udsigter er det afgørende niveau, som de bulliske investorer har brug for at se en “vedvarende candlestick-lukning” over, over $0,63.

“En sådan bevægelse vil udløse et gennembrud, der kan danne grundlag for en genopretning af ADA mod $0,78,” sagde analytikeren.

ADA/USD står på randen af et gennembrud over den øvre trendlinje i den symmetriske trekant på 4-timers-diagrammet. Vigtige modstandsniveauer over de nævnte kursniveauer kan være på $0,64 og $0,67, med en mulig stigning til $0,78. Dette antyder en stigning på 24 %, hvilket er opnåeligt, da ADA er steget med 68 % i løbet af den sidste måned. Ved et gennembrud kan ADA/USD sigte mod det psykologiske niveau på $1.

Det bemærkes, at Cardanos native token i løbet af det seneste bullish-marked toppede på over $3.

## Udsigt for Cardano i 2024

De positive udsigter for ADA stammer fra det kommende Chang Hard Fork, som er et netværkshændelse, der vil indlede bootstrapping-fasen for Cardanos styremodel. Det forventes, at hard forken vil fremme Smart Contracts-platformen mod fuld fællesskabsstyre gennem Voltaire.

Ifølge udviklerplatformen Emurgo er Chang Hard Fork en af de mange positive emner, som blockchain-netværket kan se frem til i 2024. Yderligere udviklinger omfatter lanceringen af tredjeparts dApps på Cardano, yderligere integrationer til det native wallet Yoroi og interoperabilitet, mens netværkets DeFi-økosystem vokser.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version