Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Cardano-Upgrade bringt Besitzern Gewinne

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Cardano Chang Hard Fork bringer profit til ejere

Cardano har oplevet nogle gevinster for sine ejere i løbet af de seneste 24 timer i kølvandet på den længe ventede Chang Hard Fork. Transaktioner med den alternative mønt har resulteret i flere gevinster end tab i denne periode.

Dette momentum kan dog være midlertidigt, da mønten nærmere sig sit lavpunkt fra den femte august.

## Cardano-oppgradering bringer ejerne gevinster

Som BeInCrypto rapporterede, var Cardanos Chang Hard Fork den første september et “sælg nyhederne” -begivenhed. Større investorer reducerede deres beholdninger ved at sælge store mængder ADA efter implementeringen af opgraderingen, hvilket satte kursen under pres.

Tiderne har dog ændret sig, da daglige transaktioner med mønten nu resulterer i gevinster. Dette afspejles i det positive forhold mellem dagligt transaktionsvolumen med gevinster og tab. Torsdag ligger dette tal på 1,15, hvilket betyder, at for hver ADA-transaktion, der ender med tab, er der 1,14 transaktioner, der resulterer i gevinster.

Kursfaldet af ADA er aftaget i løbet af de sidste 24 timer, hvilket giver handlende mulighed for at sælge med fortjeneste, hvis de har købt til lavere priser. ADA handles i øjeblikket til 0,32 USD, hvilket svarer til en stigning på 0,39 procent i denne periode.

Selvom dette muligvis kan udløse ny efterspørgsel efter ADA, skal handlende forstå, at den nuværende stigning kan være kortvarig, som antydet af møntens negative daglige aktive adressedivergens. Denne indikator, der sporer, om tilsvarende netværksaktivitet understøtter en prisbevægelse, ligger i øjeblikket på -30,93 procent.

## ADA kursudsigt: Turbulenserne er endnu ikke ovre

Selvom ADA har haft visse gevinster i løbet af de seneste 24 timer, følges den stadig af en bjørneagtig bias. Dette afspejles i positionen af punkterne i dens Parabolic Stop and Reverse (SAR) -indikator. På tidspunktet for denne artikel befinder disse sig over ADA’s kurs.

Når denne indikator, som bruges til at identificere en aktivs trendretning og potentielle omvendinger, er indstillet på denne måde, signalerer den en fortsat nedadgående markedstendens. Dette indikerer, at prisen på aktivet er faldet, og at nedtrenden potentielt kan fortsætte.

Hvis denne tendens fortsætter, kunne værdien af ADA nå sit lavpunkt fra den femte august på 0,27 USD igen. Hvis mønten dog oplever en stigning i ny efterspørgsel, kan dens pris stige til 0,39 USD og gøre de bjørneagtige prognoser ovenfor ugyldige.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version