Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Chainlink Kursanalyse: Hat LINK keine Chance auf Erholung?

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

## Chainlink Kurs under pres: NVT på 5-års høj

Chainlink står over for udfordringer, da det NVT-forhold har nået det højeste niveau i fire år og otte måneder. Dette indikerer en vedvarende nedadgående trend for kryptovalutaen. Med det høje NVT-forhold kan netværksværdien muligvis være for strakt i forhold til transaktionsvolumen, hvilket ofte forudgår en kurskorrektion.

Derudover er Chainlinks Relative Strength Index (RSI) også i den negative zone, hvilket antyder et bearish momentum. Selvom der muligvis bygger sig bullish momentum op, kan det være svært for LINK at få momentum, indtil RSI sættes som støtte. Uden købspresset, som RSI afspejler, kan en betydelig kursgendannelse forhindres uden yderligere positive katalysatorer.

I betragtning af disse indikatorer kan Chainlink have brug for stærkere signaler eller eksterne faktorer for at komme sig fra denne bearish fase.

## LINK Kursprognose: Faldet kan fortsætte

Chainlink-kursen ligger i øjeblikket på 10,42 USD og er langt fra at genoprette de seneste tab. Med altcoinets værdi på et ti-måneders lavpunkt kan LINK have brug for mere end blot håb for at komme sig.

Det mest sandsynlige resultat lige nu er konsolidering under 11,00 USD, mens chancerne for at bryde igennem er lave og kan forblive rangebundet over 9,35 USD.

Men hvis 11,00 USD omdannes til støtte, kan altcoinet opleve en opadgående trend og muligvis bryde igennem 11,99 USD. At overskride denne barriere ville gøre den bearish tese ugyldig og muliggøre yderligere opsving.

Find Chainlink News og opdateringer her

Exit mobile version