Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Coinbase-Aktie stiger med 55% i november – men tror Ark Invest ikke på fremgang?

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

November måned har været særdeles god for Coinbase-aktien, som oplevede en stigning på hele 55 procent fra starten af måneden og frem til den 29. november. Denne stigning skyldes blandt andet de problemer med hvidvaskning af penge, som den konkurrerende krypto-platform Binance har været involveret i. Dette førte til en stor bøde til Binance og til, at chefen for Coinbase’s konkurrent valgte at træde tilbage.

CEO for Coinbase, Brian Armstrong, ser dog denne krise for Binance som en mulighed for branchen som helhed. Han udtaler, at “håndhævelsen mod Binance tillader os at vende denne side og forhåbentlig afslutte dette kapitel af historien”. Armstrong understreger desuden vigtigheden af klare reguleringsrammer, hvilket har styrket tilliden til Coinbase-aktien. Derudover er der også håb om oprettelse af krypto-ETF’er, hvor Coinbase forventes at spille en stor rolle, hvilket vil være endnu en tillidserklæring til virksomheden.

Der har dog været tegn på mulig modstand, da Ark Invest, ledet af Cathie Woods, angiveligt har solgt Coinbase-aktier for omkring 5,26 millioner dollars for at drage fordel af den høje kurs. Dette kan tolkes som et signal om, at Ark Invest muligvis ikke forventer yderligere kursstigninger i den nærmeste fremtid.

Alt i alt har November været en positiv måned for Coinbase-aktien, dog har der været tegn på mulig modstand fra nogle investorer. Det bliver spændende at følge aktiens videre udvikling i den kommende tid.

Exit mobile version