Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

De næste store kryptokurver til køb i 2024

Krypto-Expertin erklärt, ob sich der Einstieg jetzt lohnt

I 2024 står kryptohandlere og -investorer overfor valget af den næste store krypto-asset, der potentielt kan give dem høje kapitalafkast baseret på teknisk analyse og andre indikatorer. Tre kryptoaktiver, der overvejes, er Cardano (ADA), Solana (SOL) og XRP (XRP).

### Cardano (ADA)
Cardano har et voksende økosystem med fokus på bæredygtighed, skalerbarhed og gennemsigtighed. Dets samlede værdi af alle tokens på Cardano-netværket har allerede nået 435 millioner dollars ifølge Defi Lama-data. Prisen på Cardano ligger på 0,636 dollars ved trykningstidspunktet med en stigning på 28,48 % i de sidste syv dage og næsten 160 % siden årets begyndelse.

### Solana (SOL)
Solana understøtter DeFi-løsninger ved at tilbyde smart kontraktmuligheder og decentraliserede apps med høj gennemstrømning og lave transaktionsomkostninger. Prisen på Solana ligger på 78,72 dollars, med stigninger på 8,58 % i de sidste 24 timer og 690 % siden årets begyndelse ifølge data fra 15. december.

### XRP (XRP)
XRP har været en stor vinder i 2023 efter en domstolsafgørelse, der gav klarhed om dets status som en vare og ikke et værdipapir. Prisen på XRP ligger på 0,632 dollars med en stigning på 86 % siden årets begyndelse.

Alle disse digitale aktiver har potentiale til at vokse i 2024, forudsat at stemningen omkring dem forbliver positiv. Det er dog vigtigt at udføre grundig research og afveje risici, før man investerer.

*Haftungsausschluss: Indholdet af denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ, og din kapital er i fare.*

Artiklen “Den næste store kryptokurrency til køb i 2024” blev først udgivet på Coinphony.

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version