Analyse

Der CRV-Preis faldt til et rekordlavt niveau på $0,44 på grund af tab af de fleste krypto-tokenes seneste gevinster. Analytikere peger på en mulig nedgang til et likvidationsniveau under $0,40.

CRV-pris falder til rekordlavt niveau på grund af Liquidationsniveau

Prisen på Curve DAO-token (CRV) faldt onsdag til et rekordlavt niveau på $0,44, da de fleste krypto-token mistede deres nylige gevinster. CRV-prisen er faldet med 17% i løbet af den sidste uge. Analytikere peger på, at prisen potentielt kan falde til niveauet under $0,40.

Kurve DAO-token påvirkes stadig af eksponering for Stablepools

Kurve DAO-token-prisen faldt onsdag til $0,44, hvor bjørnene stadig har kontrol over tokenet efter det nylige exploit på flere Stablepools på Curve. Det næste prisniveau, der skal observeres, er $0,4.

Manglende begivenheder på kryptomarkederne

På andre områder er kryptomarkederne for det meste uden begivenheder, da handlende holder øje med retningssikkerhed. Prisblodbadet i sidste uge får bullerne til at lede efter en ny udløser, selvom en betydelig del af opmærksomheden er rettet mod topmødet for den amerikanske centralbank, der afholdes i Jackson Hole.

Både Bitcoin og Ethereum forbliver i nærheden af vigtige niveauer, mens XRP sigter mod en stabilisering over $0,50, efter at bullerne måtte afvise alle gevinster, der blev opnået under Bitcoin-prisstigningen efter Ripple’s sejr over SEC.

Årsager til CRV-prisens nedadgående pres

De seneste prisfald for Curve DAO-tokenet kom, efter at bullerne tidligere på måneden formåede at komme sig over $0,64. Det tidligere fald skete efter det førnævnte exploit. Men med bestræbelserne på at forhindre omfattende skade i form af OTC-salg af CRV, bekymrer mulig dumping fra en stor investor handlere.

Top  Kan Ethereum overtage Bitcoin - Finansinstitutter er optimistiske

En stor del af nervøsiteten skyldes, at prisen nærmer sig et liquidationsniveau, efter at Curve Finance’s grundlægger, Michael Egorov, solgte 210 millioner CRV for at bidrage til tokenets stabilisering. Salgene blev foretaget til en gennemsnitspris på $0,40, hvor køberne accepterede en ikke-håndhævelig spærringsperiode på seks måneder.

Det spekuleres i, at mange af OTC-køberne har overført det købte CRV til børser. Hvis prisen falder til $0,40, kan næste stop være $0,37, som er liquidationsniveauet for flere CRV-dækkede lån, som Egorov har optaget.

Den krypto-handler og analytiker Hsaka bemærkede dette i et indlæg på Twitter:

“CRV nærmer sig hurtigt $0,4,
hvor 210 millioner mønter ($85 millioner)
cirka 1/4 af den omsættede forsyning
blev solgt OTC
med ‘handshake-aftale’ overførsler.
Nogle erfarne aktører har allerede overført deres mønter til centraliserede børser.”

Trods Michs udmattende bestræbelser fortsætter Curve med langsomt at falde.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button