Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Dogecoin: Kryptoanalyst signalerer potentiel stigning, men andre indikatorer er mindre optimistiske

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Da den forrige uge bragte gevinster til kryptocurrency-markedet, viste nogle digitale aktiver lovende tegn, der kunne pege mod deres fremtidige udvikling. Dogecoin (DOGE) er en af dem.

## TD Sequential signalerer køb for Dogecoin
På 3-dages diagrammet for Dogecoin har TD Sequential for nylig genereret et købssignal. Ifølge en udtalelse fra kryptoanalytikeren Ali Martinez er TD Sequential et kraftfuldt værktøj, der er udviklet til at bestemme det nøjagtige tidspunkt for trendudmattelse og efterfølgende prisomvending.

## En anden teknisk indikator er ikke så optimistisk
Mange tekniske indikatorer bør tages i betragtning for at fastslå, om en potentiel stigning i DOGE er realiserbar og snarligt forventes. En sådan indikator er Relative-Stärke-Index (RSI), som dog ikke viser optimistiske tegn for DOGE-prisen på nuværende tidspunkt.

## ‘Verkauf’-signal for DOGE-prisen
På det tekniske front er indikatorerne for DOGE-prisen p.t. ugunstige og tyder på et “sælg”-signal, mens oscillatoren holder en neutral holdning.

## Mere at overveje
Ved vurdering af digitalt aktivpriser er det vigtigt at tage hensyn til så mange indikatorer som muligt for at undgå unødvendige risici.

**Ansvarsfraskrivelse:** Indholdet af denne artikel bør ikke betragtes som investeringsrådgivning. Investering er spekulativ, og dit kapital er i fare.

Artiklen blev oprindeligt udgivet på Coinphony.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version