Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Dogecoin-Preisanalyse: Warum die Anzahl der Inhaberadressen steigt, obwohl die Dynamik nachgelassen hat

Goldman Sachs Analysis: Ethereum's Path to Scalability

Dogecoin: Stor Akkumulation og Udsigt til Yderligere Stigning

Dogecoin [DOGE] har for nylig nået en milepæl, idet antallet af DOGE-ejere har overskredet 5 millioner, hvilket er en rekordhøj værdi.

## En Langvarig Opbremsning i Prisbevægelsen

Selvom prisen på DOGE har været bullish i en højere tidsramme, har dynamikken de seneste ti dage bremset op. Trods en stærk opadgående bevægelse har DOGE stadig ikke formået at bryde et afgørende ugentligt modstandsniveau.

## Stærk Akkumulation og Bullish Tegn

Det nylige gennembrud over modstanden fra den eleven måneder lange trendlinje var et stærkt tegn på hensigt fra markedets side. Med stærke indikationer på akkumulation på kæden og en stigning i antallet af DOGE-ejeradresser er der tegn på en vedvarende stigning.

### Tegn på Akkumulation i Kæden

Mens det gennemsnitlige møntalder for DOGE har været stigende siden september, har det vægtede sentiment og den sociale volumen vist tegn på nedgang i de seneste ti dage. Dette indikerer mulige negative engagementer på sociale medier og en vis uafgjorthed i prisdiagrammerne for den lavere tidsramme.

### Stærke Indikatorer for Fortsat Akkumulation

Både det gennemsnitlige møntalder og saldoen på DOGE-ejeradresser tyder på, at ejerne fortsat akkumulerer Dogecoin. Dette indikerer mulige yderligere stigninger, men det er stadig usikkert, om optimismen vil fortsætte ind i det nye år.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version