Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

FTX Token (FTT) erlebt bemerkenswerte Erholung vor Anhörung zur Insolvenzabwicklung

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

FTX Token (FTT) steg markant i værdi over de seneste dage, med en stigning på over 13 % inden for 24 timer og over 60 % i løbet af den seneste uge. Denne imponerende prisudvikling relaterer sig til de igangværende insolvensprocedurer hos FTX, som skaber spænding blandt investorer og kreditorer. Forventningerne om, at insolvensprocessen snart vil begynde at udbetale til kreditorer, driver denne opadgående tendens.

### Godkendelse af plan for tilbagebetaling
En kommende høring den 7. oktober 2024 vil afgøre, om planen for tilbagebetaling af FTX-kreditorer vil blive godkendt. Små kreditorer, med krav under 50.000 USD, forventes at modtage deres tilbagebetalinger inden udgangen af 2024. Større krav kan dog først forventes at blive udbetalt i 2025.

### Teknisk analyse og forventninger
FTT har nået et vigtigt modstandsniveau på 2,44 USD, og en positiv gennembrud kunne presse prisen op mod 3 USD. Dette symmetriske trekantsmønster indikerer potentialet for yderligere prisstigninger, men en manglende overholdelse af dette niveau kan vende kursen nedad.

### Afhængighed af FTX-insolvens
Det fremgår klart, at FTX Token er stærkt påvirket af udviklingen i FTX-insolvensen. Udfaldet af høringen den 7. oktober vil være afgørende. På lang sigt vil FTT’s skæbne også afhænge af generelle markedsvilkår og industrien som helhed.

### Konklusion
Fra en teknisk synsvinkel er FTT et aktiv, der følges tæt. En overholdelse af modstandsniveauet ved 2,44 USD kan indlede en fortsat opadgående tendens, mens manglende bekræftelse kan medføre tilbagefald. Det er stadig for tidligt at foretage endelige prognoser, men investorer håber på gunstige beslutninger vedrørende tilbagebetalinger til kreditorer, som kan give FTX Token en markant løft.

Exit mobile version