AnalyseMetaverse

Guld som en vej til at opretholde formuer: Er det den bedste investering i en ustabil økonomi?

Gold er en pålidelig måde at bevare formue på

Det er vigtigt at forstå, at guld ikke kun er en måde at skabe formue på, men også en måde at bevare formue på. Guld har været anvendt som en pålidelig værdibevarende og betalingsmiddel i århundreder. Siden afskaffelsen af guldstandarden i 1971 har alle store fiat-valutaer mistet mere end 90% af deres værdi i forhold til guld. Den massive pengeudstedelse, der har fundet sted gennem årene, har ført til inflation, som vi oplever i dag.

Inflation er ikke midlertidig

På trods af centrale bankers påstand om, at inflationen kun er midlertidig, er virkeligheden, at pengenes købekraft gradvist mindskes. Med den massive pengemængdeudvidelse er de økonomiske byrder i mange vestlige samfund steget, og det rejser spørgsmål om de eksisterende gældsbaserede systemer kan opretholdes på lang sigt.

Gold som en forsikringspolice

På grund af de nævnte udfordringer har mange mennesker vendt sig mod guld som en måde at beskytte deres formue mod inflation og finansielle udfordringer. Fysisk guld giver en vis sikkerhed i tilfælde af et finansielt sammenbrud, hyperinflation eller krise.

Gold på blockchain

Et interessant alternativ er SwissGold, et schweizisk reguleret firma beliggende i Crypto Valley, Zug, der bringer guldbarer som ikke-fungible tokens (NFT’er) på blockchain. Disse tokens repræsenterer fysiske guldbarer og kan købes i forskellige størrelser. Dette giver mulighed for at opbevare guld digitalt uden lageromkostninger og nemt indløse det til fysiske guldbarer efter behov.

SwissGold NFT’er tilbyder også unikke funktioner, såsom NFT-billed-asset og metaverse-kompatible 3D-guldbarer, der kan vises i virtuelle rum.

Conclusively, hvis du ønsker at bevare din formue i disse turbulent tider, kan guld-dækkede NFT’er fra SwissGold være en attraktiv mulighed, især når guldet opbevares i schweizisk høj-sikkerheds opbevaringsanlæg hos philoro.

Top  Hvad er fremtiden for PEPE Coin?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button