Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Hamster Kombat Token styrtdykker med 39% på markedet – Hvad er årsagen?

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Hamster Kombat (HMSTR) står over for usikkerhed, da prisen falder

Hamster Kombat, det populære Telegram-baserede Tap-to-Earn-spil, har for nylig oplevet en betydelig nedgang på 39% i løbet af den seneste uge. Dette fald har ført til bekymring blandt krypto-investorer, da HMSTR, spillets native token, har set en mærkbar nedgang i værdi.

Ifølge CoinMarketCap er HMSTR i skrivende stund handlet til $0,006104, hvilket repræsenterer en nedgang på 39,58% i forhold til sit all-time high på $0,01004, som det opnåede for fire dage siden. Dette fald kommer kort efter Hamster Kombat Token Generation Event, der fandt sted for nylig.

Handelsvolumen for HMSTR er steget med 49,64% i løbet af de seneste 24 timer og har nået en imponerende markedskapitalisering på 382,4 millioner dollars, hvilket placerer det på plads 149 på kryptomarkedet. En stor del af handelsvolumen for HMSTR foregår på Binance for handelsparret HMSTR/USDT. Efter noteringen på Binance har HMSTR oplevet en stigning på 581% og har nået et handelsvolumen på en milliard dollars på den første dag.

HMSTR-Akkumulations-Einbrüche

Akkumulations-/Verteilungsdiagrammet viser, om et aktiv for øjeblikket bliver akkumuleret af investorerne eller om der er en overvejende distribution, hvilket kan indikere lavere priser.

Den graf over HMSTR fra TradingView bekræfter en markant nedgang i akkumulationen af HMSTR, hvilket tyder på, at investorerne har valgt at sælge deres tokens for at realisere gevinster opnået under noteringen.

Hamster Kombat står således over for betydelig usikkerhed, da prisen på HMSTR er faldet væsentligt, og investorerne reagerer på denne udvikling. Det vil være interessant at følge med i, hvordan situationen udvikler sig for det populære kryptospil i fremtiden.

Exit mobile version