Analyse

Hedera Hashgraph (HBAR) oplever prisstigninger, Start af Calaxy-app og stigning i Futures Open Interest

Start der Calaxy-App

Hedera Hashgraph har oplevet en betydelig prisstigning i starten af denne uge. Samtidig er antallet af short-positioner faldet, og der er sket en markant stigning i åbent interesse på futures-markedet.

HBAR handles i øjeblikket til $0,073, hvilket svarer til en prisstigning på næsten 13% inden for de seneste 24 timer og 26% inden for de seneste 7 dage. Denne altcoins markedsværdi er $2,4 milliarder.

Hedera Hashgraph var en af de bedste performere blandt kryptovalutaer på mandag, kun overgået af ThorChain-rallyet. En af de seneste nyheder fra Hedera Hashgraphs økosystem var lanceringen af Calaxy, en ny social dApp (decentraliseret applikation), der bruger Hedera-teknologien. Calaxy forbinder indholdsoprettere direkte med deres fans.

Investorer i Calaxy inkluderer NBA-stjernen Spencer Dinwiddie og den kendte forfatter Solo Ceesay. Lanceringen af denne applikation viser den opmærksomhed, Hedera Hashgraph får blandt blockchain-udviklere.

I takt med at HBAR-prisen steg, steg antallet af short-lukninger også. Det nåede det højeste niveau siden den 8. august i år. Data fra Coinglass viser, at der blev likvideret short-positioner til en værdi af over $220.000 på mandag. Størstedelen af disse lukninger fandt sted på kryptobørsen ByBit, efterfulgt af Binance og CoinEX. Et stigende antal short-lukninger indikerer, at investorer satser på yderligere prisstigninger.

Samtidig steg Hedera Hashgraphs åbne interesse på futures-markedet med mere end 160% inden for de seneste 24 timer og er nu $78,5 millioner. Dette var det højeste stigningstal i flere dage. Størstedelen af den åbne interesse kom fra Binance, verdens største kryptobørs.

HBAR Kurs-Prognose

Hedera Hashgraphs pris er i en bullish trend, som jeg allerede skrev om sidste uge. På prisdiagrammet kan man se, at mønten er steget over det vigtige modstandsniveau på $0,061, der var det højeste niveau den 20. juli. Den aktuelle HBAR-pris ligger også over de eksponentielle glidende gennemsnitslinjer (EMA) for de seneste 25 og 50 dage.

Top  Larry Fink advarer om stigende US-schulden: Hvad betyder det for fremtiden af Kryptowährungen?

Hedera Hashgraph har også testet den øvre side af den stigende kanal igen. Jeg forventer, at kryptovalutaens rally fortsætter, hvis prisen stiger over den øvre side af kanalen. Hvis det sker, vil den næste pris, der skal overvåges, være $0,078, det højeste punkt den 2. april.

Artiklen er baseret på oplysningerne fra den givne tekst.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button