Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Indien udvikler sig til verdens andenstørste kryptomarked, på trods af høje skatter

Indien entwickelt sich trotz hoher Steuern zum zweitgrößten Kryptomarkt der Welt

Indien udvikler sig til verdens næststørste kryptomarked trods høje skatter

En rapport fra Chainalysis viser, at Central- og Sydøstasien samt Oceanien (CSAO) er blandt verdens førende kryptocurrencycentre. I mellemtiden er Indien blevet det næststørste marked for digitale aktiver efter transaktionsvolumen.

Indien har håndteret kryptotransaktioner til en værdi af omkring 268,9 milliarder dollars mellem juli 2022 og juli 2023. Landet er førende på det CSAO-kryptomarked, på trods af høje skattesatser.

Indiens øgede accept af kryptocurrency trods høje skatter

Trods høje skatter oplever Indien en stigende accept af kryptocurrency, i modsætning til den globale trend. Regeringen har indført en 30% skat på kryptogevinster og en 1% skat på alle transaktioner med digitale aktiver.

Også når det kommer til NFT-protokoller, kreditprotokoller, centraliserede børser og brugen af decentrale børser, er Indien førende. Begejstringen på markedet forbliver stor, selvom lokale virksomheder kæmper med skattemæssige udfordringer.

En uretfærdig skatteimplementering kunne udfordre de lokale indiske børser i konkurrencen. Mens myndighederne kræver, at alle virksomheder, der opererer i Indien, opkræver skatter, opfylder de fleste internationale virksomheder ikke denne forpligtelse.

Dette har ført til, at mange indiske aktører har fokuseret på interkontinentale investeringsplatforme. Indisk trafik til globale børser steg markant umiddelbart efter regeringens introduktion af kildeskat (TDS) i juli 2022.

Læsningerne understregede fordelene ved at håndhæve regler for alle platforme, der opererer i et land. Hvis dette ikke sker, kan det føre til et miljø, der skader de lokale kryptovirksomheder. Ikke desto mindre har disse problemer ikke påvirket efterspørgslen efter kryptocurrency i Indien.

CSAO-reguleringsrammen

Lovgivere i CSAO-området søger måder at sikre en integreret regulering, der beskytter investorer og samtidig fremmer den voksende kryptobranche. For eksempel har Hong Kong Monetary Authority advaret om, at kryptovirksomheder misbruger betegnelsen “banker” i deres tilbud.

Det blomstrende indiske marked for digitale aktiver understreger, hvor dynamiske kryptocurrency kan være og hvordan de kan tilpasse sig lokale forhold og behov, og dermed consoliderer deres position i fremtidens finansielle sektor.

Artiklen blev oprindeligt offentliggjort på Invezz.

Exit mobile version