Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

INJ-Token stiger med 500 % – Hvordan det influerer på markedet og hvad investorer bør gøre ved det

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Injektiv [INJ] – Store stigninger kan føre til volatilitet

Injektiv [INJ] er steget med 500 % siden den 12. oktober, og tendensen er stigende. Den tekniske analyse af tokenet viser, at prisen kan nå op på 55 amerikanske dollars, hvilket er en betragtelig stigning fra det nuværende niveau på 25 amerikanske dollars.

Inhabere af lavere priser kan dog øge salgspresset på INJ. Ifølge den tekniske analyse fra AMBCrypto er der nogle niveauer, hvor ejere kan realisere gevinster. På-chain-kennetegn peger også på overkøbte markedsforhold.

Historiske gentagelser
En historisk analyse viser, at priserne tidligere har stoppet ved en 127 % stigning. De enorme gevinster kan således føre til heftige prissvingninger i de kommende dage.

Teknisk analyse
Basen for den tekniske analyse er en Fibonacci-Retracement- og Extension-analyse. Her har niveauerne på 15 og 25 amerikanske dollars tidligere fungeret som stærke modstandsniveauer, men det gør de ikke længere i 2023.

Aktuelt ligger RSI på det daglige diagram på 88, hvilket tyder på en overkøbt situation. Alligevel betyder det ikke nødvendigvis, at der vil ske et tilbagetog.

MVRV-Forhold
MVRV-forholdet er steget markant, hvilket kan indikere, at Injektiv [INJ] er ved at blive overophedet. Dette kan betyde, at rationelle ejere vil realisere deres gevinster, hvilket vil reducere tyrernes gevinster markant.

Konklusion
På trods af de store stigninger bør INJ-ejere overveje at sælge og vente på, at der dannes et handelsområde, før de igen begynder at akkumulere. Handel med kryptovaluta er dog sjældent en simpel affære.

Exit mobile version