Analyse

Investorer flygter fra kryptomarkedet på grund af høje tab

Bitcoin og andre top-kryptokurver lider tab på markedet

De seneste tab, som Bitcoin og andre top-kryptokurver har oplevet, har ført til, at mange investorer forlader markedet. On-Chain data viser, at forholdet mellem daglig On-Chain transaktionsvolumen og gevinster og tab for disse aktiver har været negativt i de seneste dage. Dette betyder, at markedet i øjeblikket er præget af tab og investorer er villige til at tage tab for at trække sig ud af markedet.

Historisk set fører investorernes kapitulation til markedstømninger

Grafen viser, at investorerne tidligere har kapituleret, hvilket ofte har ført til lavpunktet for markedet. Dette skyldes, at de svage investorer, som ikke var overbeviste fra starten, sælger deres mønter med tab og overtages af mere beslutsomme investorer. Dette giver markedet en stærkere base for potentielle opsving.

Aktuelle tab er usædvanligt høje

Interessant nok er de aktuelle tab usædvanligt høje. Det eneste tidspunkt i år, hvor tabene har oversteget gevinsterne i dette omfang, var allerede i marts, hvilket også førte til et lavpunkt for Bitcoin.

På tidspunktet for skrivningen af denne artikel handles Bitcoin til omkring 29.100 dollars, hvilket svarer til et fald på 2% i løbet af den sidste uge. BTC-prisen fortsætter med at ligge inden for et snævert interval. Det er afventende, om de aktuelle tab vil føre til et yderligere lavpunkt eller om markedet vil opleve en genopretning.

Overvej langsigtede investeringer og mulige muligheder

Det anbefales, at investorer i sådanne tider revurderer deres investeringsstrategi og udnytter mulige muligheder for at opbygge langsigtede positioner. Kryptokurrencymarkederne er kendt for deres volatilitet, og historiske lavpunkter er blevet udnyttet som muligheder for langsigtet investering.

Top  Bitcoin på vej mod at nå en kurs på over 1 million US dollar, ifølge krypto-analytiker.

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button