Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

IOTA vender tilbage: Dominik Schiener intervenerer under AMA-session og sender token i vejret

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

IOTA er tilbage med et brag på kryptomarkedet

IOTA var engang en sensation på kryptomarkedet, men har under pandemien været relativt stille. Projektet er dog igen kommet i rampelyset med en stigning på 10 %, efter Dominik Schiener, medstifter af IOTA, intervenede under en Ask Me Anything (AMA)-session i går.

Schiener’s kommentarer bekræftede den forestående lancering af IOTA Ethereum Virtual Machine (EVM) og debutten af den nye Alpha-version af IOTA, hvilket skabte røre på markedet. Han anbefalede også IOTA-indehavere at pledge deres tokens på IOTA EVM indtil andet kvartal, hvilket muligvis har udløst en købhype blandt token-farme.

Den seneste udgivelse af Alpha-versionen af iota-ore af IOTA Foundation markerede et betydeligt skridt i forbedringen af protokolparametrene og forbedringen af netværksbrugervenligheden. Hans Moog, en vigtig udvikler i foundation, annoncerede opgraderingen på sine sociale medier.

Markedsreaktionen

IOTA ser ud til at komme sig efter at have været udsat for en nedadgående tendens siden december 2023. De seneste nyheder har givet tokenet en opsving, efter at det nåede det månedlige minimum på 0,19 $ før annonceringerne. Siden da er prisen steg stødt til 0,24 US dollars på tidspunktet for denne artikel.

Den højeste pris i dag har været på 0,25 $, en imponerende stigning på 12 % efter korrektionen, hvilket gør den til tokenet med den højeste vækst efter Chilliz (+13,66 %) inden for de sidste 24 timer.

Udsigterne for IOTA

På trods af udsigten til en nedadgående trend for IOTA ifølge eksponentielle bevægelige gennemsnit (EMAs), gennemsnitlig retningsindeks (ADX) og relative styrkeindeks (RSI), antyder dagens prisstigning eller i det mindste en pause i dens tilbagegang mulighed for et comeback. Hvis tokenet bliver bullish, forudsiger Tradingview et muligt mål tæt på 0,263 $.

I et nedadgående scenario kunne prisen falde tilbage til 0,23 US dollars, hvor det månedlige lav på 0,195 US dollars udgør den næste brudte støtte.

Konklusion

Selvom forudsigelser ofte er lige så værdifulde som de pixels, de er trykt på, er IOTAs tilbagevenden til kryptofællesskabet bemærkelsesværdig.

Herausgegeben von Ryan Ozawa.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version