Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Krypto-strateg forudsiger en betydelig nedadgående bevægelse for Pepe (PEPE) som konkurrent til Dogecoin (DOGE) baseret på et bjørnemønster

En Dogecoin-konkurrent forudsagt at falde med 16%

En kendt krypto-strateg, der har stor følgerskare, har forudsagt en markant nedadgående bevægelse for en konkurrent til Dogecoin (DOGE) på grund af opdagelsen af et bjørnemønster.

Analysten, der er kendt som Kaleo, delte på det sociale medie X, at Pepe (PEPE) sandsynligvis vil tabe de seneste kursgevinster og potentielt falde med mere end 16% i forhold til den nuværende værdi.

Ifølge Kaleo ser det ud til, at Pepe er på vej til at bryde ud på den korte tidsramme (LTF) og muligvis vende tilbage til tidligere højder. Han bemærker, at der dannes et bjørne-dobbelt-top-mønster på det omvendte prisdiagram, hvilket indikerer en mulig tilbagevenden til prisen på $0.00000061.

På tidspunktet for skrivningen handles Pepe til $0.00000073, hvilket svarer til en stigning på 4,5% i løbet af de seneste 24 timer.

Kaleo er optimistisk med hensyn til Bitcoin (BTC), men erkender, at der sandsynligvis vil være prisudsving, indtil der udvikler sig en overbevisende bullmarked næste år.

Han anbefaler at akkumulere ved kursfald og påpeger, at udviklingen i de næste seks måneder i bund og grund bare vil være afledninger, inden den rigtige spænding begynder i 2024/2025.

Den aktuelle Bitcoin-kurs ligger på $26,878 med en marginal stigning på 2,5% i løbet af de seneste 24 timer.

Endelig bemærker Kaleo, at Solana (SOL) viser en relativ svaghed i forhold til Bitcoin. Han påpeger, at den seneste prisstigning ikke har haft den ønskede succes, og han forventer en tilbagevenden til 2023-lavpunkterne. Handelsparret SOL/BTC er prissat til 0.00072 BTC ($18.98) på tidspunktet for skrivningen.

Exit mobile version