Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptoindustrien nærmer sig sit “5G-øjeblik”, advarer Coinbase CEO.

Kryptoindustrien kræver klar og omfattende lovgivning

Brian Armstrong, CEO for Coinbase, har krævet klar og omfattende lovgivning for kryptoindustrien og advaret om, at USA nærmer sig et “5G-øjeblik” for kryptokurver. I et eksklusivt interview med Yahoo Finance understregede han, at USA risikerer at miste terræn i en sektor, som han anser for afgørende, hvis der ikke tages øjeblikkelige handlinger.

Armstrong beskrev det nuværende regulatoriske klima som præget af Securities and Exchange Commission’s (SEC) “regulering ved håndhævelse”, en tilstand som han betragter som chikane mod kryptostartups, da der udstedes citater uden klare retningslinjer.

“Det vil være vores 5G- eller halvleder-øjeblik, som vi vil tænke tilbage på om fem år og spekulere på, hvordan vi kan få det tilbage på sporet, hvis vi ikke gør noget nu,” sagde Armstrong og pegede på de potentielle langsigtede konsekvenser af regulatorisk træghed.

Han rapporterede om produktive samtaler med højtstående regeringsrepræsentanter og lovgivere og bemærkede, at begge politiske spektre har indset betydningen af dette voksende område.

“Jeg tror, at der er generel enighed og forståelse på begge sider af gangen om, at dette er et vigtigt emne,” rapporterede Coinbase-CEO’en og understregede dermed den udbredte erkendelse af behovet for at forhindre potentielle skader på amerikanske interesser og forhindre flytningen af branchen til udlandet.

Trods de tilsyneladende fællesmængder anerkendte Armstrong de vanskeligheder, der er forbundet med politiske processer samt de resterende uenigheder vedrørende forskellige aspekter, såsom statslige og føderale veje for stablecoins. Ikke desto mindre viste han sig at være fleksibel på vegne af branchen og erklærede: “Jeg synes, der er en række fornuftige steder, hvor disse regler kunne gælde. Jeg er enig med alle. Jeg vil bare have klare regler.”

Coinbase-CEO’en udtrykte også bekymring over den vedvarende usikkerhed i lovgivningen og advarede om, at hvis situationen fortsætter, vil spørgsmålene blive afgjort endeligt gennem retsafgørelser, som måske ikke stemmer overens med nogle lovgiveres opfattelse, baseret på SEC’s nylige track record i de seneste sager.

Coinbase’s fremtidige vej

Hvad angår Coinbase’s vej i USA, udviste Armstrong tillid som følge af de seneste retsafgørelser. Han delte:

“Som jeg tidligere har nævnt, har SEC vundet 3:0 i de seneste tre retssager, så vi har en god følelse i forhold til vores sag.”

Denne optimistiske stemning stammer fra vigtige afgørelser, såsom dommerens afgørelse i Ripple-sagen om, at visse token ikke er værdipapirer. “Flere dommere er kommet til denne konklusion, og det er også en vigtig kendsgerning i vores sag,” fortsatte Armstrong.

Han kommenterede også SEC-formand Genslers udtalelser under den nylige høring i Kongressen, som antydede en voksende konsensus om de forskellige beføjelser mellem Commodity Futures Trading Commission (CFTC) og SEC.

“SEC-formand Gensler delte i dagens høring, at han mener, at CFTC skal have beføjelser, administrationen har sagt det, nu siger han det endelig,” bemærkede han.

“Nogle lovforslag, der er blevet støttet af begge parter, siger også det. De viser en klar vej for, hvornår CFTC og SEC skal have en rolle.”

Med disse fremskridt ønsker Coinbase at fortsætte sin indsats for at etablere klare og omfattende regler for kryptoindustrien i USA og bidrage til dens vækst og succes.

Exit mobile version