Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Kryptomarked viser modstandsdygtighed på trods af SEC’s appel mod XRP

Trotz der Berufung der SEC gegen das XRP-Urteil blieben die Kryptowährungen weitgehend unverändert

Kryptomarkedet viser modstandsdygtighed på trods af SEC’s anke mod XRP

Markedsoversigt

Ifølge de seneste data er den samlede markedsføring for kryptovalutaer steget med kun 0,7% i de seneste 24 timer og er nu på i alt 1,22 billioner dollars. Selvom nogle alternative mønter har oplevet tab på 1-2%, er mange forblevet uændrede. Markedet reagerer stadig på nyheder fra den amerikanske børsmyndighed, Securities and Exchange Commission (SEC), vedrørende retssagen mod Ripple.

Bitcoin og Ethereum holdes oppe

Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) bevæger sig stadig tæt på vigtige støtteniveauer på henholdsvis $29.500 og $1.850. XRP-prisen viser modstandsdygtighed til trods for SEC’s anke, da prisen ligger over $0,62 og kun er faldet med cirka 2% i de seneste 24 timer.

Ripple-retssagen

SEC’s beslutning sidste måned om, at XRP ikke er en værdipapir, førte til en delvis sejr for Ripple og fik kryptovalutaen til at stige med over 100%. Andre alternative mønter som Solana, Cardano, NEAR og Polygon, der blev identificeret som værdipapirer af SEC og er en del af søgsmål mod Binance og Coinbase, har også set en opsving og nået nye højdepunkter siden starten af året.

Reaktion fra markedet

SEC’s meddelelse om at anke synes indtil videre ikke at have rystet kryptomarkederne. Markedsobservatører antager, at stemningen allerede blev påvirket af SEC’s tidligere beslutning. Den tidligere statsanklager James K. Filan kommenterede situationen og sagde, at det ikke var overraskende, at SEC ønskede en midlertidig suspendering af processerne indtil anken.

Stuart Alderoty, Chief Legal Officer hos Ripple, meddelte, at virksomheden vil indgive et svar på SEC’s anmodning i næste uge.

Styrke i kryptomarkedet

Alt i alt viser kryptomarkedet fortsat modstandsdygtighed trods de seneste udviklinger og reagerer robust på nyhederne fra SEC vedrørende XRP. Det vil være interessant at se, hvordan Ripple-sagen udvikler sig, og hvilken indvirkning den vil have på hele kryptomarkedet.

Exit mobile version