Analyse

Litecoin og Filecoin oplever en vis opsving efter faldende volatilitet på kryptomarkedet

Litecoin og Filecoin: Priserne forsøger at komme sig efter nedtur

Priserne på Litecoin (LTC) og Filecoin (FIL) oplevede lidt opsving på mandag, da volatiliteten på kryptomarkedet aftog. Litecoin handles i øjeblikket til $65,41, efter en stigning på cirka et halvt procent.

I de sidste 24 timer er Filecoin steget med 2,2%, hvilket betyder, at FIL-tokenet i øjeblikket koster $3,37. Begge kryptokurser har dog endnu ikke formået at kompensere for tabene fra den sidste uge.

Powell’s udtalelser påvirker kun lidt

Andre kryptokurser reagerede kun svagt på Jerome Powell’s, chef for den amerikanske centralbank Federal Reserve, udtalelser. I sin tale på Jackson Hole Symposium understregede Powell, at Federal Reserve fortsat vil hæve renten i de kommende møder. De vigtige makroøkonomiske begivenheder, man skal være opmærksom på i den kommende tid, inkluderer offentliggørelsen af de seneste data om forbrugertillid og inflation i USA.

Litecoin Kurs-Prognose

Prisdiagrammet viser, at LTC har oplevet et bearish udbrud de seneste uger. Mønten faldt under det vigtige støtteniveau på $70,70, som var det laveste punkt siden den 14. juni. Aktuel LTC-kurs ligger også under de glidende gennemsnit for de sidste 25 og 50 dage, mens Relative Styrke Indeks (RSI) er faldet under det overkøbte niveau.

Derudover har Litecoin-prisen dannet et bearish flagmønster. Dette mønster kendes ved en lang linje og en flaglignende form. Denne pris svarer også til det laveste niveau siden den 11. marts.

Derfor forventes det, at kryptokursen vil opleve et bearish udbrud i de kommende dage. Sælgerne vil sigte mod det vigtige støtteniveau på $55, mens stop-loss for denne handel er på $70,70. Det er værd at bemærke, at denne prisbevægelse kan ligne den for Bitcoin, som også har dannet dette bearish mønster på diagrammet.

Top  Krypto-analytiker forudsiger opadgående tendens for Shiba Inu og PEPE i kølvandet på Ethereum's potentielle gennembrud

Filecoin Kurs-Prognose

Prisen på Filecoin har også været i en stærk nedtrend de seneste uger. Den aktuelle kurs på cirka $3,30 blev sidst nået den 17. august. Dette niveau er under den faldende trendlinje, som er markeret med sort på diagrammet. Denne linje forbinder de højeste niveauer siden den 15. april i år.

FIL-kursen er også faldet under de gennemsnitlige linjer for de sidste 25 og 50 dage, mens Relative Styrke Indeks (RSI) er steget let over det overkøbte niveau. Handelsvolumenet med Filecoin forbliver relativt lavt. Derfor forventes det også, at denne kryptovaluta står over for et bearish udbrud, da sælgerne sigter mod det vigtige støtteniveau på $2,70, som var det laveste niveau siden den 10. juni.

Dette er ikke investeringsrådgivning. Kryptovalutakurser er meget volatilitet, og det anbefales altid at foretage sin egen forskning, før man investerer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button