Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Litecoin-Preis fällt auf den niedrigsten Stand seit 2022, während Anleger auf US-Inflationsdaten warten

Der Todeskreuz des Litecoin-Preises deutet auf weitere Abwärtsbewegungen im Vorfeld der US-VPI-Daten hin

Litecoin-Pris falder til laveste niveau siden november 2022, mens investorer venter på amerikanske inflationsdata

Litecoin (LTC) coin er faldet til det laveste niveau siden november 2022 og er steget til næsten 50% af sin værdi i år. Denne nedadgående tendens skyldes svage grundlæggende data og forventningerne til de kommende amerikanske inflationsdata. Prisen på LTC er faldet med over 36% siden sin halvering i august og har nået et lavpunkt på 60 dollars. Dette skaber bekymring hos investorer, der venter på de kommende data om den amerikanske forbrugerprisindeks (CPI).

US-Inflationsdata på vej

Litecoin og andre kryptokurser har oplevet en betydelig nedadgående tendens i løbet af de seneste måneder på grund af faldende efterspørgsel. Ifølge de seneste data fra The Block er det samlede volumen af kryptokurser, der handles på centraliserede børser (CEX), faldet til det laveste niveau siden 2020 i august.

Der er to primære årsager til faldet i Litecoin-prisen. For det første er der betydelige regulatoriske bekymringer i branchen efter, at Securities and Exchange Commission (SEC) har sagsøgt Coinbase og Binance.

Der er dog to positive aspekter ved disse søgsmål. For det første forventes det, at disse sager vil tage lang tid at afslutte. Ripple-sagen mod SEC tog mere end tre år. For det andet har kryptovirksomheder vist, at de kan vinde store retssager mod SEC.

Den anden primære årsag til salget er Federal Reserves højeste rentesats i årtier, hvilket har resulteret i stigende afkast på amerikanske aktiver. Renditen på 10-årig statsobligation er steget til 4,50%, hvilket er højere end den officielle inflationsrate. Af samme årsag er aktuelle pengemarked afkast steget til over 5,2%. Dette får investorer til at flytte deres midler til disse aktiver og undgå relativt risikable kryptokurser som Bitcoin og Litecoin.

Derfor vil de kommende amerikanske inflationsdata have indflydelse på prisen af Litecoin og andre kryptokurser. Dataene, der forventes at blive offentliggjort onsdag, viser, at den samlede inflation i august steg til 3,4%. En højere inflation vil føre til yderligere svækkelse af LTC.

Litecoin-prisprognose

Analyse af det daglige diagram viser, at LTC-prisen har været i en nedadgående tendens de seneste måneder. Den har nu formået at bryde under det vigtige supportniveau på 60,70 dollars, som var den laveste værdi den 18. august. Vigtigst af alt dannes der et “Todeskreuz” d. 17. august. Dette mønster opstår, når de 50-dages og 200-dages glidende gennemsnit krydser hinanden, hvilket signalerer en mulig fortsættelse af nedadgående tendens.

Litecoin-prisen er også faldet under de vigtige supportniveauer på 71,12 dollars og 64,87 dollars, der var de lavest målte værdier i juni og marts. Derfor er udsigterne for LTC coin bearish, og næste nøgleniveau at holde øje med er 50 dollars.

Sådan køber du Litecoin

Hvis du er interesseret i at købe Litecoin, kan du overveje følgende platforme:

eToro

eToro tilbyder et bredt udvalg af kryptokurser som Bitcoin, XRP og mange flere, både som krypto/fiat- og krypto/krypto-par. På eToro-platformen kan brugerne oprette forbindelse til andre brugere, lære fra dem og kopiere deres handlinger eller lade andre kopiere deres egne strategier.

Public

Public er en investeringsplatform, der giver mulighed for at investere i aktier, ETF’er, kryptovalutaer og alternative aktiver som kunst og samlerobjekter – alt sammen ét sted.

For at komme i gang med at investere i Litecoin eller andre kryptokurser kan det være en god idé at forske yderligere og følge markedets udvikling tæt. Husk, at investering altid indebærer en vis risiko, og du bør kun investere midler, du er villig til at tabe.

Exit mobile version