Analyse

Litecoin-Pris fortsætter med at falde: Kan en opsving være på vej?

Litecoin-prisen falder under $70

Litecoin-prisen har oplevet betydelige tab i de seneste dage i forhold til den amerikanske dollar. Efter at have nået sit højdepunkt på næsten $85, faldt prisen yderligere under $80 og $70. Den nåede endda et lavpunkt på $55,78, før den begyndte en svag opadgående korrektion.

Aktuelt handles Litecoin under $70 og ligger under den 4-timers enkle glidende gennemsnit på 100. Der er dannet en vigtig modstandslinje nær $66 på det 4-timers diagram over LTC/USD-parret.

Modstand og supportniveauer

Den umiddelbare modstand ligger nu nær det $66 niveau, efterfulgt af $70 mærket. En gennembrud over denne modstand kunne føre til yderligere gevinster og sende prisen mod modstandszonen på $85.

Hvis det dog ikke lykkes at bryde $70 mærket, kan der være en ny nedgang. Det første supportniveau ligger nær $63,50 mærket. Der er også betydelig support omkring $60. Hvis prisen ikke kan holde denne mærke, er der risiko for en bevægelse mod $56 supporten.

Teknisk indikationer

De tekniske indikatorer peger på en mulig opsving. 4-timers MACD vinder tempo i den bullish zone. Dog ligger 4-timers RSI for LTC/USD stadig under 50-niveauet.

Konklusion

I konklusionen kan man sige, at Litecoin-prisen forsøger at komme sig efter sine tab. Men opadpotentialet kan være begrænset, og bjørnene kan forblive aktive nær $70 niveauet. Hvis der imidlertid sker en markant gennembrud over denne modstand, kan prisen fortsætte med at stige og sigte mod modstandszonen på $85.

Top  Bitcoin stürzt ab: Was Experten über den Kursverfall sagen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button