Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

LUNC staking når rekordniveauer og signalerer en ny opadgående fase for Altcoin – Hvad betyder det for Terra Classic?

Bitcoin auf dem Weg zu 1 Mio. $ bei Kriegs-Inflation

LUNC Staking nåede rekordhøjder og signalerer en ny opadgående fase for altcoin

For at øge sin markedsværdi bekræfter Terra Classic (LUNC) sin hensigt om at reducere udbuddet gennem kontinuerlige token-brændinger. Derudover har LUNC også oplevet en massiv stigning i staking-volumen, hvilket ses som bullish af fællesskabsmedlemmerne.

Saqlain Ali, en forkæmper for LUNC, fremhævede, at de stakede LUNC-tokens nåede en rekordhøjde på 1,021 billioner, som alle blev låst i en staking-kontrakt. Ali afslørede yderligere, at de stakede tokens udgør 15% af det samlede udbud, samtidig med at han opfordrede fællesskabsmedlemmerne til at bygge videre på den allerede etablerede dynamik.

Denne nye udvikling kan være bullish for LUNC og dets fællesskabsmedlemmer, da den vil påvirke markedets stemninger. Dette kan øge presset blandt hovedaktørerne for at øge staking-aktiviteterne yderligere og øge synligheden af Terra Classic-netværket.

Det er vigtigt at bemærke, at før den seneste opdatering lå antallet af stakede LUNC-tokens på 957.320 millioner den 7. januar, før det nåede en milliard 48 timer senere. Terra Classic-fællesskabet har nu staket 63,68 milliarder på mindre end 4 uger.

En anden markedsobservatør bemærkede, at LUNC-fællesskabet formåede at brænde en milliard LUNC på en uge, samtidig med at de stakede 7,1 milliarder LUNC i samme periode.

Kampen om accept fortsætter inden for Terra Classic-økosystemet

For mange digitale valutaer, især altcoins med et stort udbud, er token-brændinger nødvendige for at reducere det cirkulerende udbud. Brændingsbegivenheder kan reducere inflationen og udløse efterspørgslen fra potentielle investorer. For at udføre brændinger effektivt er der en død tegnebog til dette formål for at tage tokens permanent ud af markedet.

Også Binance-netværket har støttet LUNC-brændingsinitiativet ved at hjælpe med at brænde over 1 milliard LUNC fra cirkulationen.

Mens den vedvarende brændingsrate vil have langvarige virkninger på LUNC, står Terra Luna-fællesskabet stadig over for modstand fra det bredere fællesskab.

I deres bestræbelser på at øge accepten og muligvis blive noteret på førende børser som Coinbase, finansierer LUNC en række fællesskabsledede projekter. Dog har fællesskabet stadig mange hindringer at overvinde.

For eksempel er handelsvolumenet for LUNC på Crypto.com, en børs, der står lige for at fjerne Terra fra listen, markant faldet, da LUNC-indehavere migrerer til andre børser. LUNC har reageret negativt på de vedvarende turbulenser med en prisnedgang på 3%. Efter en kursnedgang på 32,65% inden for 30 dage handles LUNC nu til $ 0,00009343.

Exit mobile version