Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MANA-Walaktiviteten skyder i vejret: Er det tid til at investere?

Bitcoin Price Prediction as MicroStrategy Buys an Additional 155 BTC – Can BTC Reach $40,000 Soon?

Oprettet den 8. november 2023 af Crypto News

MANA Walaktivitet stiger

MANA, den førende token for Decentraland, har oplevet en markant stigning i waltransaktioner i de seneste dage. Data fra on-chain-datanetværket Santiment viser, at den daglige waltransaktionsvolumen oversteg 1 million amerikanske dollars den 6. november, hvilket markerede et nyt rekordhøjt niveau. Dette stigende mønster følger en lignende tendens for transaktioner på over 100.000 dollars, der også nåede et flerårigt højdepunkt for få dage siden.

MANA bliver grøn

Prisstigningen kan tilskrives den generelle vækst på kryptomarkedet siden oktober. I løbet af den seneste måned er prisen på MANA steget med over 45 % ifølge CoinMarketCap. Som prisen på tokenen steg, begyndte forholdet mellem det daglige on-chain transaktionsvolumen og indtjeningen at stige. På det tidspunkt for udarbejdelsen af denne artikel viste en glidende 30-dages gennemsnitsværdi på 1,64, hvilket angiver, at for hver MANA-transaktion, der resulterede i tab, blev der opnået 1,64 transaktioner med fortjeneste. Ligeledes var forholdet mellem markedsprisen og den realiserede værdi (MVRV) af aktiverne 13,31 % over samme periode.

MANA’s fremtid

Den stigende pris og rentabiliteten af MANA-transaktioner førte til, at investorer solgte deres beholdninger med overskud i starten af måneden, men denne tendens er aftaget i de seneste dage. En gennemgang af handelsaktiviteten for tokenen afslørede en nedgang i MANA-udbuddet på børserne siden den 5. november og en samtidig stigning uden for børserne. Endelig indikerede MANA’s Aroon-indikator på et 24-timers prisdiagram styrken af den nuværende opadgående tendens, mens Chaikin Money Flow (CMF) pegede på en vedvarende strøm af likviditet til at opretholde tendensen.

For mere information, følg med på vores platform.

Exit mobile version