Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

MANTRA lancere officielt institutionel Layer-1 blockchain i Mainnet: Tokeniserede reelle Vermögensværdier (RWA) på vej til Chain

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

MANTRA har officielt lanceret sin institutionelle Layer-1 blockchain på Mainnet. Dette tillader netværket at bringe tokeniserede virkelige aktiver (RWA) til kæden.

Der er gjort fremskridt med at flytte den native OM-token fra ERC-20 til MANTRA Chain Mainnet, hvilket giver adgang til kommende RWA-drops.

## MANTRAs OM Token forbliver stabil
I løbet af 2024 har MANTRA haft et positivt år, hvor netværket har indtjent over 25 millioner USD. OM-tokenet har også oplevet eksponentiel vækst i løbet af året.

OM-tokenet er afgørende for MANTRAs RWA-økosystem. Med denne Mainnet-lancering kan brugere nu stake OM for at sikre netværket og tjene staking-belønninger på kæden.

> “Vi er glade for at præsentere vores Mainnet og officielt byde industrier, partnere og projekter velkommen til at bygge fremtiden for RWAs sammen,” sagde John Patrick Mullin, CEO for MANTRA, i en pressemeddelelse delt med BeInCrypto.

Selvom Mainnet blev lanceret onsdag, forblev OM-tokenet for det meste stabilt. I løbet af de seneste 24 timer faldt det med 0,51 procent og handles i øjeblikket til 1,40 USD.

MANTRAs interesse for tokeniserede RWAs er stigende, idet RWA-token udgør cirka 0,33 procent af den samlede kryptomarkedsværdi på omkring 7,75 milliarder USD.

MANTRA er den største aktør i denne sektor med en markedsværdi på 1,2 milliarder USD, tæt fulgt af ONDO.

Interessen for tokenisering af reelle værdier vokser hos institutionelle aktører fra forskellige sektorer. Nylig annoncerede Legal & General, en pensions- og investeringsforvaltningsvirksomhed med hovedsæde i London og et forvaltet aktiv på 1,5 billioner USD, at de ønsker at indgå i RWA-økosystemet.

Hvis det lykkes, vil L&G slutte sig til virksomheder som Ripple Labs, der allerede eksperimenterer med tokeniserede obligationer, pengemarkedsfonde og andre finansinstrumenter.

State Street, en større amerikansk finansielle servicesvirksomhed, har også taget skridt til at eksperimentere med tokeniserede obligationer og pengefonde. Disse begivenheder viser den stigende adoption af blockchain-teknologi i institutionelle finansiering.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version