Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Memecoins erobrer markedet: Beder Popcat, Pepe og Dogwifhat sig frem i den seneste markterholing?

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Memecoins tar sejren i markedets generelle opsving

I de seneste dage har memecoins overgået mange altcoins og har vist sig som vindere. Ifølge CoinGecko er den samlede markedskapital for memecoins nu imponerende 54,15 milliarder USD.

### Popcat, Pepe og Dogwifhat fører markedsopsvinget an

Popcat (POPCAT) har fået opmærksomhed, er steget med over 55 procent i løbet af den seneste uge og nåede tirsdag en ny all-time high. Dette stigning er en del af en bredere trend, der er blevet observeret inden for memecoin-sektoren.

Nascent, en krypto investor, har gjort overskrifter ved at sælge altcoin Maker (MKR) til en fortjeneste på 2,9 millioner USD for at fokusere på investeringer i Pepe og Lido DAO (LDO). Ifølge Spot On Chain købte Nascent 141,2 milliarder PEPE til en værdi af 1,6 millioner USD fra Binance. Siden den 8. juni 2024 har Nascent købt 608,85 milliarder PEPE til en gennemsnitlig pris på 0,0000123 USD, hvilket svarer til omkring 7,49 millioner USD.

Dogwifhat (WIF) har også gjort fremskridt med en stigning på mere end 30 procent i den foregående uge. Data fra On-Chain analyseplatformen DYOR bekræfter, at memecoins for nylig har været det stærkeste krypto-narrativ.

### Memecoin-Manien er tilbage?

Ligeledes har CoinGecko rapporteret, at den første halvdel af 2024 fremhævede memecoins som det mest succesrige narrativ. Fire ud af de 15 mest diskuterede krypto-narrativer handlede om disse coins, hvilket tyder på en skift i investorers præferencer mod tematiske og spekulative investeringer.

Men med høje afkast følger også stor risiko. Memecoins er kendt for deres ekstreme volatilitet, sårbarhed over for markedsmanipulationer og den konstante fare for “rug pulls”. Investorer bør derfor foretage grundig research og udvise forsigtighed, før de investerer kapital i disse meget spekulative aktiver.

Exit mobile version