AnalyseDeFiEOSEthereum

Mina Protocol: Stærk stigning i $MINA-tokenets pris og vækst i økosystemet

Mina Protocol Token Oplever Stærk Bullish Udvikling

Mina Protocol’s native token oplevede en markant stigning i værdi i løbet af natten, da stemningen i kryptoindustrien forbedrede sig. $MINA-token steg til det højeste niveau siden den 26. oktober og nåede 0,7240 US-dollar. Dette repræsenterede en stigning på mere end 30 % i forhold til månedens laveste niveau. På nuværende tidspunkt handles token til knap 0,70 US-dollar, og handelsvolumen er steget markant til over 300 millioner US-dollar i løbet af de seneste 24 timer.

Vækst af Mina-økosystemet

Mina er et førende DeFi-protokol i blockchain-industrien, der muliggør udviklingen af højkvalitets decentrale applikationer (dApps) for udviklere. Protokollen konkurrerer med andre Layer-1 og Layer-2-netværk som Ethereum, EOS og Tron og har en markedsværdi på over 730 millioner US-dollar.

Stigningen i Mina’s pris kan tilskrives flere faktorer. For det første har tokenet oplevet en bedring som følge af bitcoins præstation, da den digitale hovedvaluta oplevede en bullisk stigning til det højeste niveau i år, hvilket åbnede muligheden for at nå en pris på 40.000 US-dollar i de kommende dage. For det andet vinder Mina popularitet blandt brugere, hvilket afspejles i en stigning i antallet af Mina-konti og brugernes transaktioner. Derudover er udviklerne ved at etablere en bro mellem Mina-protokollen og Ethereum samt gennemføre et netværksopgradering.

Mina Kursprognose

Den tekniske analyse viser, at MINA-tokenet har oplevet en stærk genopretning og er steget over de gennemsnitlige linjer for de seneste 25 og 50 perioder. Samtidig har den Relative Strength Index (RSI) nået et overkøbt niveau. Med bitcoins fortsatte rally tegner fremtiden for denne altcoin også bulish, med det næste vigtige prisniveau på 0,9690 US-dollar – omkring 30 % højere end det aktuelle niveau.

Top  Muligheden for godkendelse af en amerikansk baseret Spot Bitcoin ETF når højdepunktet: Bloomberg Intelligence estimerer en 90% sandsynlighed for godkendelse inden den 10. januar 2024.

Artiklen er skrevet ud fra de seneste oplysninger om Mina Protocol og dets native token, og det er tydeligt, at der er en vis momentum bag projektet, hvilket afspejles i den stigende popularitet og aktivitet omkring det.

Hold dig informeret med Ethereum News

Dyk ned i dybdegående EOS News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button