Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Muligheder for strategiske investeringer i krypto trods markedsnedgang

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

## Strategiske investeringer i Krypto-markedet

I de seneste markedsbevægelser har Ethereum (ETH) og andre Altcoins oplevet betydelige tilbageslag, hvor ETH faldt med over 22%, hvilket afspejler den generelle korrektion på forskellige kryptokurver. På trods af denne nedgang indikerer analytikere og On-Chain-data, at der midt i volatiliteten er muligheder for strategiske investeringer i kryptoområdet.

### Potentielle handelsmuligheder for flere Altcoins

Efter Bitcoins tilbagegang til et to-ugers lavpunkt på $61.700 identificerer Santiments MVRV Opportunity & Danger Zone Model flere Altcoins, der befinder sig i en gunstig mellemlang handelszone. Dette omfatter værdier som BOUNCE (BOUNCE), Lido (LDO), OmiseGO (OMG), Storj (STORJ) og Synthetix (SNX), som viser sig at være bemærkelsesværdige kandidater og tilbyder potentielle perspektiver for handlende, der navigerer i det nuværende marked.

### TD Sequential-indikatoren og købsmuligheder

Den anerkendte kryptoanalytiker Ali Martinez fremhæver pålideligheden af TD Sequential-indikatoren i at forudsige prisbevægelserne for Polygon (MATIC) og nævner en købsmulighed, da prisen muligvis vil rebounde fra supportniveauet på $0.92. Dette åbner op for en attraktiv handelsmulighed for investorer, der følger dette tekniske mønster.

### Potentialet for at profitere ved at investere i nedsatte Altcoins

Michael van de Poppe peger også på potentialet for investorer til at drage fordel af opadgående bevægelser i nedsatte Altcoins. Han anbefaler at overveje investeringer i mønter, der handles med rabatter på mellem 25% og 60%. Dette kan give investorer mulighed for at købe ind til en lavere pris og potentielt opnå en gevinst, når markedet vender tilbage.

### Fokus på lovende aktiver som Arbitrum (ARB) og Chainlink

Aktiver som Arbitrum (ARB) og Chainlink er særligt interessante, da de har lovende forudsætninger for betydelige breakout og stigninger i den nærmeste fremtid. Dette gør dem til attraktive valg for investorer, der søger muligheder for vækst og afkast på deres investeringer i kryptomarkedet.

Find Chainlink News og opdateringer her

Exit mobile version