Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Nvidia driver KI-Kryptowährungen til nye højder: Aktie stiger med 632 procent på tre år

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Nvidia: En drivkraft bag KI-Kryptotrends

## Nvidia og KI-Kryptotrends

Den anerkendte chiphersteller Nvidia har været centrum for opmærksomhed, især som en væsentlig motor bag væksten i KI-Kryptokurver. Ifølge en ny infografik fra Block-Builders.de viser tallene et imponerende billede: I det seneste kvartal genererede Nvidia en omsætning på 26,04 milliarder dollars – en stigning på 262 procent sammenlignet med det foregående år. Virksomhedens nettogevinst steg endda med en imponerende 600 procent til omkring 14,9 milliarder dollars. Denne vækst skyldes primært den stigende hype omkring kunstig intelligens (KI).

### Fremtiden for KI-markedet

Markedsobservatører ser kun begyndelsen på udviklingen af KI-markedet. Mens markedet i 2022 genererede en omsætning på 86,9 milliarder dollars, forventes det at stige markant til 407 milliarder dollars inden 2027. Nvidia er en af de største vindere på dette marked, og kontrollerer ifølge eksperter omkring 80 procent af verdensmarkedet for avancerede KI-specialprocessorer.

### Investeringsmuligheder

Med en så stærk position på markedet ønsker mange investorer at deltage i Nvidias succes. Nvidia-aktien er den mest søgte på børsportaler med op til 114.683 søgninger pr. måned. Inden for de seneste 3 år er aktieprisen steget med imponerende 632 procent.

Også i kryptokurver tilbyder markedet potentielle muligheder for investorer, der ønsker at drage fordel af KI-trenden. Tokens som Fetch.ai (FET), Internet Computer (ICP) og Render (RNDR) er populære valg. Fetch.ai steg med 895 procent i værdi på blot et år. Nvidia betragtes som en vigtig stemningsindikator i kryptosfæren, hvilket blev tydeligt, da virksomheden præsenterede rekordresultater. Nogle KI-kryptokurver steg med op til 400 procent umiddelbart efter offentliggørelsen af regnskabet.

Exit mobile version