Analyse

Polkadot (DOT) oplever en opsving og når højeste niveau siden august

Aktivitet i Polkadot-økosystemet

Polkadot er et førende kryptoprojekt, der blev grundlagt af Gavin Wood, en medudvikler af Ethereum. Projektets mål er at muliggøre oprettelsen af uafhængige, skalerbare blockchain-netværk kaldet Parachains. Ved hjælp af disse netværk kan uafhængige udviklere opbygge deres egne decentraliserede apps (dApps).

Alle blockchain-udviklere, der skifter til Polkadot, skal gennemgå en Parachain-auktion for at sikre slots. Derefter skal de regelmæssigt forny dem. Nogle af de mest succesfulde Polkadot-Parachains inkluderer Astar Network, Litentry, Efinity, Moonbeam og Phala Network.

I de seneste måneder har Polkadot, ligesom andre kryptoprojekter, stået over for den vedvarende nedgang på kryptomarkedet. Som et resultat har de fleste Parachains kæmpet med at tiltrække udviklere og kryptoinvestorer. Moonbeam har f.eks. kun en samlet indbetaling på 58 millioner dollars, og Moonriver har kun 9,1 millioner dollars.

Samtidig er det åbne Interesse (Open Interest) for Polkadot på futures-markedet faldet i de seneste måneder. Ifølge CoinGlass beløber det sig til 141 millioner dollars, hvilket er en betydelig nedgang fra årets højdepunkt på over 200 millioner dollars. Det åbne interesse er forblevet relativt uændret i de seneste måneder.

DOT Kursprognose

På diagrammet kan man se, at DOT-prisen har oplevet en stærk opsving de seneste dage. Token har brudt modstandsniveauet ved 4,56 dollars. Dette niveau er vigtigt, fordi det markerer en modsat skulder-hoved-skulder-formation.

Polkadot-prisen er også steget over de glidende gennemsnitslinjer for de seneste 25 og 50 perioder, hvilket er et bullish tegn. Derfor er det sandsynligt, at prisen på token vil fortsætte med at stige. Dette vil ske, hvis køberne sigter mod nøglemodstanden ved 4,83 dollars, det laveste niveau siden den 7. august. Stop-loss for denne handel er placeret ved 4,45 dollars.

Top  Stigning på kryptomarkedet: Bitcoin, Litecoin & Co oplever positiv udvikling ved middagstid

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button