Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Polygon-Kurs stiger med massiv opgradering i sigte

Polygon-Kurs stiger med massivt opgraderingsprojekt

Den nylige stigning i Polygon-kursen skyldes en kommende stor opgradering. Polygon Labs, udviklerne bag skaleringløsningen, ønsker at imponere med betydelige forbedringer og gøre ETH Sidechain til den førende Web3-blockchain. CoinPro vil forklare, hvad dette præcist drejer sig om.

Polygon-kursen stiger på grund af opgradering

Polygon-kursen er steget, efter at udviklerne fra Polygon Labs har rapporteret positive nyheder. Den næste fase af blockchain’en, som er kendt som en skaleringløsning til Ethereum, er ved at nærme sig.

Polygon (MATIC) har oplevet en stigning på 10 procent i løbet af ugen. På et tidspunkt lå kursgevinsten endda på omkring 15 procent, inden der blev foretaget nogle korrektioner.

Opgradering på Polygon’s roadmap

Alt dette er blevet annonceret af Polygon Labs. Blockchain-udviklerne meddelte på Twitter i går, at der i øjeblikket er en stor opgradering i testkørsel.

“Today, as a result of community consultations, POL contracts will be live on Goerli testnet. A major step towards bringing Polygon 2.0 to life.” – Polygon Devs 📍 DevX Global Tour (@0xPolygonDevs) October 4, 2023

Men det er kun begyndelsen. I de kommende uger vil de præsentere et nyt governance-system til Polygon 2.0. Enkeltpersoner fra brugerfællesskabet vil få indflydelse på udviklingen af blockchain’en. De udvalgte personer vil være eksperter inden for blockchain-teknologi eller etablerede tænkere.

Polygon har også taget brugernes feedback alvorligt og har præsenteret to forbedringsforslag – PIP-24 og PIP-25. Disse forslag binder forsyningen af POL til MATIC og justerer den brændingsmekanisme, som Ethereum har etableret, for at øge sikkerheden.

Hvad er POL-tokenet?

Men hvad er POL egentlig? Det er faktisk en ny token, der skal erstatte den eksisterende MATIC-token på blockchain’en. POL er i øjeblikket i testfasen på Ethereum-testnettet Goerli.

Med den nye token ønsker man at opnå de tekniske muligheder, der er fastsat i programmet “Polygon 2.0”. Opgraderingen sigter mod at popularisere Polygon-blockchain’en som grundlag for Web3.

Polygon 2.0 vil være et netværk af forskellige Layer-2-blockchains, der er interoperable. Deres fælles token vil være POL, der også bruges til staking og governance.

Valideringsnoder vil kunne validere flere blockchains i netværket samtidig og udføre andre opgaver på samme tid.

“Like the internet enables everyone to create information and exchange, the value layer is the underlying protocol that enables everyone to create, exchange and program value.” – Polygon-udviklere

Programmørerne ser Polygon som en “Value Layer” for internettet. Dette begreb beskriver deres koncept af Web3, hvor Polygon vil spille en central rolle i fremtiden.

På grund af POL-tokenets mange funktioner og anvendelsesmuligheder betegner udviklerne den som “hyperproduktiv”. Dette koncept repræsenterer en “ny generation af digitale token”.

De sammenligner POL med Bitcoin som token fra den første generation og Ethereum som token fra den anden generation. Det er endnu ikke kendt, hvornår POL bliver lanceret på Polygon-mainnet.

Mislykket

Exit mobile version