AnalyseChainlinkRipple

Rekordhøj stigning i antallet af Chainlink-wallets samtidig med markant prisstigning: Er det tid til at investere?

De seneste data fra et velrenommeret firma specialiseret i kryptoanalyse viser en markant stigning i antallet af omfattende Chainlink (LINK) wallets. Disse wallets, som indeholder mindst 1.000 LINK, har nået et rekordniveau på 27.152, som blev rapporteret i weekenden.

Chainlink’s Vækst

Chainlink’s værdi er steget markant og har nået sit højeste niveau i de seneste 19 måneder. Virksomheden fungerer som en decentral orakel-udbyder, og dens native valuta, LINK, har nået over $13, hvilket er en stigning på næsten 8% inden for de sidste 24 timer og en bemærkelsesværdig stigning på over 72% inden for den seneste måned. LINK rangerer i øjeblikket som den 13. største kryptovaluta baseret på markedskapitalisering.

Spekulationer og Muligheder

Analysen antyder, at Chainlink’s LINK stadig er på vej opad, og der er spekulationer blandt analytikere om, at opadgående trend for LINK kun lige er begyndt. Der er bekymringer om at gå glip af muligheden for at investere i LINK, men det kan vise sig at være ubegrundet på lang sigt, da den nuværende pris i forhold til det fremtidige markeds vækst i et til to år kunne virke triviel.

Andre Kryptovalutaer

Udover stigningen i LINK beholdningen, har analysefirmaet også observeret en stigning i XRP beholdninger i wallets, som indeholder mellem 100.000 og 1 milliard enheder. Disse wallets har for øjeblikket deres højeste beholdninger i år.

Dette er lovende tegn for begge kryptovalutaer, og det bliver spændende at se, hvordan markedet udvikler sig i de kommende måneder.

Top  GBTC's Discount til NAV rammer det laveste niveau siden 2021: Hvordan kan SEC's beslutning om ikke at appellere ændre cryptocurrency-markedet i USA?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button