AnalyseRipple

Ripple XRP på vej mod himlen med potentiel kursstigning på 900 procent

Ripple XRP: Kursen kan stige yderligere efter juridisk sejr og positiv prognose

Den seneste udvikling i Ripple (XRP) viser tegn på en mulig kommende kursstigning, efter en betydelig juridisk sejr mod den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC). Den anerkendte analytiker Tony “The Bull” har identificeret et teknisk mønster i XRP’s prisdiagram, som tidligere har ført til en markant kursstigning. Med en stigning på 95 procent i år 2023 er der potentiale for at XRP’s kurs vil stige yderligere i de kommende måneder.

Ripple snart “to the moon”?

XRP’s seneste stigning kan tilskrives to hovedfaktorer: den generelle markedsopsving og den vigtige juridiske sejr mod SEC. Interessen for XRP er steget betydeligt efter rettens afgørelse om at afvise SEC’s anklage. Tony “The Bull” præsenterede et en-måneds diagram af XRP, der viser et usædvanligt stearinlys-mønster, som kan indikere en kommende eksplosiv stigning. Det samme mønster blev identificeret før et af XRP’s største historiske stigninger for seks år siden.

Aktuel XRP kursudvikling

På tidspunktet for denne artikel lå XRP’s kurs på 0,6609 USD, hvilket repræsenterer en stigning på 1,66 procent inden for de sidste 24 timer. Selvom XRP ikke har udviklet sig så positivt som sine konkurrenter i november, fortsætter mange investorer med at tro på projektets fremtid. Tony “The Bull” er optimistisk og forventer, at Ripple-tokenet kunne stige til 2,40 USD inden udgangen af november, hvilket ville være en betydelig præstation for kryptovalutaen.

Top  Ripple erhält Genehmigung zur Nutzung von XRP im Dubai International Financial Centre

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button