Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SHIB Burn-Rate steigt um fast 10 % in 24 Stunden: Was treibt den Anstieg an?

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Shiba Inu oplever en bemærkelsesværdig stigning i token-brændingsraten

Shiba Inu (SHIB) har for nylig oplevet en markant stigning i brændingsraten, med mere end en halv milliard SHIB-tokens brændt inden for den sidste uge. Denne stigning har gjort SHIB til en af de mest brændte tokens i den seneste tid.

### En usædvanlig stigning i brændingsraten
Ifølge Shibburns tweet steg SHIBs brændingsrate med hele 3158,8 % inden for 24 timer, hvilket resulterede i forbrændingen af næsten 20 millioner SHIB-tokens. I den foregående uge blev der brændt over 520 millioner SHIB-tokens, hvilket ifølge statistikkerne repræsenterer en af de højeste brændingsrater i nyere tid.

### Mulige årsager til SHIB-brænding
Den øgede handelsaktivitet omkring SHIB har sandsynligvis spillet en væsentlig rolle i den stigende brændingsrate. Analysen af Santiments handelsvolumendiagram viser bemærkelsesværdige udsving, hvilket indikerer en betydelig stigning i handelsaktiviteten omkring SHIB.

### Stigning i SHIB-prisen
Den øgede brændingsrate ser ud til at være blevet påvirket af den samtidige stigning i SHIBs handelsvolumen og pris. De seneste fem dage har set en kontinuerlig stigning i SHIBs værdi, med en bemærkelsesværdig stigning på næsten 10 % inden for de seneste 24 timer. Denne prisstigning har også resulteret i en stigning på mere end 9 % i SHIBs markedsværdi.

### Konklusion
Den samtidige stigning i handelsvolumen og pris har ført til SHIBs øgede brændingsrate. Med indikationer på potentialet for en bæredygtig stigning i brændingsraten, hvis de nuværende pris- og volumentendenser fortsætter, ser det ud til, at SHIBs fremtidige udvikling er lovende.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Exit mobile version