Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solana oplever en imponerende kursstigning på 62 % i oktober, ifølge Santiment. Interessen for Solana er steget markant på både diskussionsfora og i forhold til kursen.

Solana oplever en betydelig kursstigning i oktober

I løbet af den sidste måned, oktober, oplevede kryptocurrency’en Solana (SOL) en betydelig stigning på 62% i værdi. Dette blev rapporteret af virksomheden for On-Chain Analytik, Santiment. Ifølge en meddelelse fra virksomheden på Twitter er interessen for Solana steget markant både i diskussionsfora og i forhold til kursen.

Santiment har registreret en stigning i sociale medier, der afspejler sig i næsten 2% af alle diskussioner om top 100 aktiver, der fokuserer på SOL. Denne trend afspejler en stigende interesse og optimisme omkring Solana, som synes at gå hånd i hånd med kursstigningen.

Solana har ikke kun oplevet en betydelig værdiforøgelse i oktober, men har også genskabt sin position som nummer 7 på listen over markedskapitalisering. Santiment bemærkede, at næsten 2% af alle diskussioner relateret til top 100 aktiver handler om SOL, og at den stigende handelsvolumen er et bullish signal.

Den øgede handelsvolumen for Solana anses positivt af Santiment. Det bemærkes, at en kontinuerlig stigning i handelsvolumen ville være gavnlig for en fortsættelse af stigningen i markedskapitaliseringen.

Trods bekymringer vedrørende likvidation af cirka 57 millioner SOL-tokens af FTX, er markedskapitaliseringen af SOL vokset betydeligt og nåede 16,54 milliarder dollars. Frigivelsestidspunkterne for SOL-tokens, der besiddes af FTX / Alameda, varierer, med gennemsnitlig frigivelse i fjerde kvartal 2025.

Solana-Nodes nu tilgængelig på Amazon Web Services: Et gennembrud for udviklere og virksomheder

I forbindelse med Solanas Breakpoint Event 2023 blev der annonceret en betydningsfuld udvikling for blockchain-samfundet: Solana-Nodes er nu tilgængelige til hurtig implementering på Amazon Web Services (AWS). Denne nyhed giver udviklere og virksomheder mulighed for at implementere deres egne Solana-Nodes ved hjælp af infrastruktur som kode-applikation i AWS Blockchain Node Runners Repository.

Dette er en stor lettelse for virksomheder og udviklere, der ønsker at bygge på Solana blockchain. Nu kan de med minimal teknologisk indsats og lave overhead-omkostninger implementere deres egne konsensus- og Remote-Procedure-Call (RPC)-noder. Disse noder er afgørende for at forbinde og fungere problemfrit med decentrale applikationer (dApps) på blockchain.

Denne udvikling er af stor betydning for Solana-økosystemet, da virksomheder nu er i stand til at implementere Solana-validators ved hjælp af blockchain-node runners. Blockchain Node Runner er en open source-initiativ, der gør det muligt at deployere blockchain-noder selvstændigt.

Efter Ethereum er Solana det andet blockchain-netværk, der understøttes af Blockchain Node Runner. Denne integration med en af de førende cloud service-platforme markerer et vigtigt skridt for Solana. Det viser ikke kun en stigende tillid til blockchain-teknologien, men også en øget accept af Solana som en af de førende platforme inden for blockchain-området.

Tilgængeligheden af Solana-Nodes på AWS forenkler processen for virksomheder og udviklere markant og kan resultere i en acceleration af udviklingen og lanceringen af dApps på Solana-blockchainen. Dette kan igen styrke Solanas økosystem som helhed og udvide dens anvendelsesområder.

Solana-kursen stiger: Tegn på bæredygtig opsving

Solana (SOL) skiller sig ud i kryptorummets i øjeblikket med en aggressiv opadgående udvikling. Kryptocurrency’en har oplevet fire på hinanden følgende dage med kursstigninger og nåede en stigning på 25%, hvilket resulterede i en nuværende handelspris på $39,10. Bemærkelsesværdigt er det, at denne opstigning brød gennem en langvarig kanalmønsterlinje og indikerer, at køberne er ved at forberede sig på en endnu stærkere opadgående trend.

I de sidste syv uger har Solana-kursen oplevet en parabolisk opstigning på 128%, sprunget fra $17,4 til dagens værdi på $39,54. Stigningen i kursen brød ikke kun kanalmønsterets modstandslinje den 31. oktober, men signalerer også, at køberne er klar til at føre en endnu mere robust opstigning.

To nøglefaktorer ser ud til at styrke denne bullish momemtum: For det første den seneste lancering af “Gameshift” beta af Solana Labs, der sigter mod at forenkle udviklingen af blockchain-spil, og for det andet en bølge af short-likvidationer i den sidste uge, som angivet af Coinglass data.

Selvom det overvejende sentiment for Solana er bullish, bør der ikke udelukkes en mindre tilbageslag for at samle momentum. En sådan tilbageslag ville sandsynligvis teste den nyligt brudte trendlinje og fungere som en indikator for aktivets evne til at holde higher price levels. Hvis mønten er i stand til at holde denne støtte med succes, vil dens opsvingstendens kunne fortsætte mod de nævnte mål.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version