Analyse

Solana (SOL) forventes at afslutte 2023 med tab, ifølge kryptoanalytiker.

SOL og faldende kryptomarked

Den sidste uge har været præget af en nedgang i det generelle kryptomarked, hvilket har resulteret i betydelige tab for de fleste kryptoaktiver. En af de mest anerkendte kryptokurser, Solana (SOL), er faldet med 11,50% i løbet af de sidste syv dage og 16,17% i løbet af den seneste måned.

Det er interessant at bemærke, at kryptoanalytikeren Benjamin Cowen har offentliggjort en prognose om Solana, hvor han påpeger store ligheder mellem det nuværende prisforløb for tokenet og historiske prisdata for altcoinen Cardano (ADA).

SOL vil ende 2023 med tab?

Ifølge et opslag fra den 23. august mener Benjamin Cowen, at Solanas prisbevægelse kunne afspejle Cardanos prisudvikling i den seneste kryptocyklus. Baseret på de ugentlige diagrammer for begge aktiver viser Solana en markedssituation, der er ret identisk med Cardanos prisbevægelse for størstedelen af 2019.

Begge diagrammer er forud for disse kursudsving karakteriseret af en nedadgående tendens.

Ved at analysere disse data konkluderer Cowen, at SOL for nylig er stødt på modstand i priszonen omkring $26, hvilket ligner Cardanos udfordringer med at bryde igennem hindringen ved $0,11 i midten af 2019.

Analysen antyder, at hvis Solana faktisk efterligner Cardanos prisudvikling, vil den sandsynligvis opleve et fald i resten af 2023.

Ifølge Cowens forudsigelser kan SOL i 2023 falde til så lavt som $10, præcis som Cardano faldt til $0,028 i starten af 2020. Hvis disse prognoser holder stik, kan SOL-markedet miste over 50% af sin værdi i de kommende måneder.

Det er dog værd at bemærke, at Cowens prisanalyse ikke kun betyder smerte for SOL-investorer. Efter at Cardanos kurs faldt til $0,028 i 2020, begyndte et bull run, der de følgende to år resulterede i en stigning på over 7.600%.

Top  Dommer afviser SEC's anke i Ripple-sagen: XRP-prisen stiger med 5%

Hvis Solana følger det samme kursmønster, kunne altcoinen nå op på $1.500 i 2025. Investorer bør dog huske på, at forudsigelser ikke er garanterede og derfor ikke bør betragtes som investeringsrådgivning.

Solana oplever tilbagegang i TVL

Solana-netværket har oplevet en nedgang på 4,5% i dets Total Value Locked (TVL) i løbet af de sidste syv dage, baseret på data fra DefiiLlama.

Ifølge DetFi-analysewebstedet ser det ud til, at størstedelen af DeFi-økosystemet er under pres, da TVL for DeFi-netværket er faldet under 40 milliarder dollars og i øjeblikket ligger på 37,56 milliarder dollars.

Foruden Solana har andre prominente netværk som Ethereum, Cardano og Polygon oplevet fald i deres TVL på henholdsvis 11,08%, 6,54% og 8,89%.

På tidspunktet for denne artikel ligger Solana-kursen på $21,69, hvilket svarer til en stigning på 4,60% i løbet af de sidste 24 timer. Med en samlet markedsværdi på $8,84 milliarder forbliver Solana den niendestørste kryptokurrency på markedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button