Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solana (SOL)-Kursprognose: Schwierigkeiten beim Durchbrechen wichtiger Widerstandsniveaus

Crypto Whales Are Accumulating This Underrated Gem – What Does it Do?

Solana (SOL) Kursudvikling og prognose

Solana (SOL) har haft vanskeligheder med at bryde vigtige modstandsniveauer. I august mislykkedes det to gange at overskride mærket på 160 USD. På trods af disse tilbageslag er der stadig mulighed for en opsving, hvis investorernes stemning ændrer sig. Dog er der bekymring for, at Solana kan falde tilbage til 126 USD.

## Solana-entusiaster har bemærket et mønster

SOL-handlere var forberedt på en nedgang i Solana-kursen, især da finansieringsraten ændrede sig fra positiv til negativ omkring 28. august. Denne ændring viste, at handlere forventede yderligere fald og ventede en nedgang til 126 USD. Da konsolidering af Altcoins er blevet et mønster, var den negative stemning ikke tilfældig.

Det konsolideringsområde, der er dannet mellem 126 USD og 160 USD, er blevet et centralt punkt for handlere. Mange ser dette som en mulighed for at profitere af kortsigtede kursbevægelser.

## SOL Kursprognose: Et skridt ad gangen

Solana-kursen er faldet over 20 procent i de seneste otte dage efter at have mødt modstandsniveauet på 160 USD. Denne betydelige nedgang gør det sandsynligt, at Solana igen vil besøge 126 USD, før en væsentlig opsving finder sted. Selvom 126 USD tidligere har fungeret som en stærk base for prisstigninger, indikerer de seneste mislykkede forsøg på at bryde 160 USD en fortsat nedadgående tendens.

Desuden er området mellem 126 USD og 160 USD blevet testet flere gange siden midten af april og har skabt en veldefineret konsolideringszone. Selvom et gennembrud fra dette område er muligt, forbliver det usandsynligt uden en betydelig ændring i de bredere markedsforhold. En eventuel opsving kunne stadig mislykkes med at bryde modstandsniveauerne på 155 USD eller 160 USD, hvilket ville føre til et yderligere fald og en tilbagevenden til 126 USD.

Hvis Solanas opsving imidlertid falder sammen med positive markedsindikationer, er der mulighed for at bryde modstandsniveauet på 160 USD. Et sådant brud kan lade Solana stige til 169 USD. Dette kræver dog en kombination af forbedret markedssentiment og vedvarende købsinteresse, hvilket begge for øjeblikket er usikre.

Exit mobile version