Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Solanas Potentiale in bullmarkedet kan være undervurderet, ifølge kendt kryptoanalytiker

Solana (SOL) Har Potentialet til at Overtage en Del af Ethereum’s (ETH) Marktkapitalisering

En velkendt kryptoanalytiker og moderator hos “InvestAnswers” har antydet, at potentialet for Solana (SOL) i den kommende bull-marked måske er blevet undervurderet.

Ifølge værten forventer han, at SOL vil nå 10% af Ethereum’s (ETH) marktkapitalisering i den næste fase af markedets vækst.

Solana’s Potentielle Marktkapitalisering

Hvis Ethereum overskrider $8.000 i det igangværende bull-marked, spekulerer analytikeren i, at hvis Solana når 10% af ETH’s marktkapitalisering (et niveau, som det tidligere har nået), vil det medføre en pris på SOL på $231.

InvestAnswers hævder dog også, at det ikke er helt usandsynligt, at Solana kan nå op til 20% af ETH’s marktkapitalisering. Hvis dette sker, vil det resultere i en samlet marktkapitalisering på ca. $192 milliarder.

Med Solana’s nuværende priser og tokens vil dette give en pris på $461 og en afkastning på investeringen (ROI) på 2.038%. Det er bemærkelsesværdigt, at dette kun udgør cirka 5% af den samlede marktkapitalisering for kryptovalutaer, hvilket indikerer, at dette scenarie er helt muligt.

Tidligere Overskred Solana 10%-Målet

InvestAnswers nævner interessant nok, at Solana allerede har overskredet 10%-målet tidligere. Analytikeren præsenterede et diagram, der viser SOL’s opadgående potentiale. Den gule linje repræsenterer 10% af ETH’s marktkapitalisering, og den blå linje repræsenterer Solanas pris, der overskred denne grænse i oktober 2021.

Kilder: InvestAnswers, billede (billedet er kun til illustration og repræsenterer ikke den faktiske graf).


Artiklen er baseret på oplysninger fra InvestAnswers, der antyder, at Solana har potentialet til at erobre en del af Ethereum’s marktkapitalisering i det kommende bull-marked. Med tidligere resultater og et diagram, der viser Solanas opadgående potentiale, viser det sig, at en pris på $231 for SOL er en mulighed, hvis den når 10% af ETH’s marktkapitalisering. InvestAnswers spekulerer også i, at en marktkapitalisering på 20% for SOL ikke kan udelukkes. Hvis dette sker, vil det resultere i en samlet marktkapitalisering på ca. $192 milliarder og en SOL-pris på $461. Disse tal udgør dog kun en brøkdel af den samlede kryptomarkedsværdi, hvilket tyder på, at dette scenario er realistisk.

Exit mobile version