Analyse

Stor stigning i handelsaktivitet på TraderJoe_xyz fører til kraftigt kursstigning for AVAX inden for Avalanche-økosystemet.

En bemærkelsesværdig stigning i aktiviteten på Trader Joe har haft en positiv indflydelse på Avalanche-netværket. Sammen med den generelt positive stemning i kryptosektoren har økosystemerne i forskellige netværk oplevet en øget velstand, og Avalanche-netværket har ikke været en undtagelse. Prisen på AVAX steg i takt med nettoværdien af netværket.

TraderJoe er baner vejen for AVAX

TraderJoe, en populær DEX på Avalanche, har oplevet en bemærkelsesværdig vækst på Avalanche-netværket. Handelsvolumen steg med hele 112 % over en bestemt tidsperiode, og de indsamlede gebyrer fra handelsaktiviteter steg med imponerende 146 %. Den største del af handlen fandt sted på Avalanche-kæden, hvilket viser den voksende popularitet og aktivitet på TraderJoe_xyz-platformen inden for Avalanche-netværket.

TraderJoe’s Betydning

Væksten af TraderJoe_xyz på Avalanche-netværket har medført en række fordele. Der foregår mere handelsaktivitet, hvilket øger nettets livlighed. De indsamlede gebyrer er steget, hvilket bringer mere penge til netværket. Desuden viser det, at Avalanche-netværket stoler på og stoler på.

Stigende pris på AVAX

På grund af disse positive faktorer steg prisen på AVAX med 9,62 % inden for de sidste 24 timer og ligger på 18,04 amerikanske dollars på nuværende tidspunkt.

Den voksende aktivitet på Trader Joe og den stigende pris på AVAX er tegn på tillid til Avalanche-netværket og dets potentiale for fremtidig vækst. Med en stigning i Total Value Locked (TVL) kan Avalanche-netværket generere flere indtægter og gebyrer, hvilket vil styrke og fremme dets succes.

Top  Telegram-Integration – Et vendepunkt for Toncoin: TON Kursen eksploderer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button