Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Top-5 kryptos støder på yderligere problemer på grund af DeFi-væksten

Die Top 5 der Kryptos sind die Verlierer am Wochenende, da sich das Wachstum in der Branche verlangsamt

DeFi-fremgang udfordrer Top-5-kryptos mens markedet falder

De førende kryptokurver står over for mulige vanskeligheder på grund af det stigende DeFi-marked, der har oplevet en samlet tilbagegang siden sidste måned. Investerernes tillid kan faktisk være en ilusion, og det er afgørende for ejendomsinvestorer og investorer at holde et vågent øje med disse førende kryptokurver i weekendpausen, da markedets recession ser ud til at have rystet dem alle.

Til trods for betydelige juridiske succeser inden for kryptokurverbusinessen, har markedsledere som Bitcoin og Ethereum i mellemtiden opdaget, at de selv står over for positioneringspres.

Ifølge CoinGecko er disse vigtige kryptokurver faktisk udsat for en ustoppelig nedadgående trend, der har stor indflydelse på det samlede kryptomarked og presser det tættere på dets egne beskyttelsesniveauer.

Resultatet af denne ugunstige aktivitet har været et markedsfald, og samtidig er forskellige andre digitale ressourcer faktisk blevet devalueret og tabt værdi.

Token X

I øjeblikket er token X, der for nylig er faldet med næsten 1.3703% af sin pris, på vej mod bedring. Men den opadgående trend skal genvinde beskyttelsesniveauet på 1 $ og omdanne det til en støtte. Hvis dette ikke lykkes i den hurtige kanalbetingelse, kan vi meget snart observere en rystelse af belastningen, der ligger under $1.

Token PARTY

Trods den vellykkede implementering af Party v2 i år har token PARTY haft svært ved at holde sig over vandet. Aktuelle markeddata viser, at det faktisk er faldet med næsten 13% på daglig basis. På trods af en stærk vækstfortrinsstilling lider ejendomsinvestorer og investorer stadig tab.

Token PEPPER

Efter den tidlige memecoin-fremgang i begyndelsen af året led PEPE den korte opadgående bevægelse, der bragte gevinster til ejendomsinvestorer og investorer. Men ifølge de seneste data er token faktisk faldet med næsten 13% på daglig basis.

Det er faktisk svært for PEPE at genoprette toppen over for bjørnene. Faktisk handles token lige under 0,00000136 dollars, hvilket udgør en stor udfordring for ejendomsinvestorer. Hvis den opadgående trend ikke er tilstrækkelig til at bruge 0,00000136 dollars som støtte, kan den forblive inden for intervallet på op til 0,00000113 dollars.

Token MNT

Efter gennemførelsen af BIT-to-MNT-salget blev det andet ført til virkning af samtidig reduktion af betydningsfulde kryptokurver som Bitcoin og Ethereum. Ifølge CoinGecko er MNT faktisk faldet med over 11% i daglig varighed på mindre end to uger siden lanceringen.

Token startede på vanskelig grund, da dets pris faldt til 0,51852714 dollars. Denne mængde forventes ikke at være tilstrækkelig til at opretholde tokens værdi på lang sigt, hvis det forsøger at svinge omkring denne mængde. Hvis det dog bryder mod bjørnefremgangen og falder, kan vi observere, at det vender tilbage til en meget højere prisniveau i de kommende måneder.

Token NJI

Injective fortsætter med at gøre DeFi bemærkelsesværdigt over hele verden, men dets egen token implementerer faktisk en forkert strategi i branchen. Ifølge CoinGecko er token NJI faktisk faldet med mere end 13% på to uger. Dette gør token uegnet til risikosky ejendomsinvestorer.

I betragtning af faldet i de store kryptokurver følger NJI den generelle markedstendens. I øjeblikket har token mulighed for at stige mod $6.904 i tilstanden Quick-to-Channel. I modsætning til de andre nævnte kryptovalutaer er bjørnene ikke så dominerende for INJ, hvilket giver plads til opadgående potentiale.

Exit mobile version