Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Treasury Management Officer fra Wells Fargo forudsiger en potentiel prisstigning på XRP på op til 71.400% inden for de næste 4-7 måneder

XRP wird innerhalb von 7 Monaten auf 500 US-Dollar steigen, prognostiziert der Finanzmanager von Wells Fargo

XRP: En imponerende prisprognose

En ny prisprognose for kryptovalutaen XRP er netop blevet offentliggjort. Ifølge Shannon Thorp, en ekspert inden for økonomistyring hos Wells Fargo, kan XRP’s værdi stige til et sted mellem 100 og 500 dollars på kort sigt, især inden for de næste 4 til 7 måneder. Dette repræsenterer en stigning på mellem 14.200 % og 71.400 % i forhold til den aktuelle handelsværdi.

To fraktioner

Thorp erkender den langvarige debat inden for XRP-fællesskabet, hvor der er to fraktioner. Den ene fraktion stoler udelukkende på diagrammer og tendenser fra Bitcoin til at lave kortsigtede prisprognoser. Den anden fraktion lægger derimod vægt på nytten af XRP og tror, at dets partnerskaber og erstatning af forældede systemer vil være hoveddriveren bag dets pris. Thorp præsenterer imidlertid en ny perspektiv og understreger, at XRP IKKE er et værdipapir og at den traditionelle logik for værdipapirer er i modstrid med Ripple-teamets oprindelige vision.

Liquiditetsstyrke som nøgletal

Thorp introducerer konceptet af Liquiditetsstyrke (LS) som en central målestok, der skal tages i betragtning ved prognosen af XRP’s fremtidige værdi. Han tager højde for det samlede udbud af XRP, herunder cirkulerende tokens, brændte tokens og tokens ejet af banker, regeringer og enkeltpersoner. Han antager, at Ripple har frigivet alle sine XRP fra tillidskontoen.

Ifølge Thorp ville en virksomheds Liquiditetsstyrke (LS), der ejer alle de 100 milliarder tokens, være mellem 1,00 og 5,00 dollars, hvilket svarer til mellem 100 og 500 milliarder dollars. Dog tager denne beregning ikke højde for det potentielle økonomiske vækst, messaging- og afviklingsaktiviteter samt de kontinuerlige fordele ved brugen af XRP.

Potentialet for XRP

Thorp sammenligner XRP’s potentiale med SWIFT, der behandler omkring 44,8 millioner beskeder om dagen. Selv hvis Ripple kun erobrer 30 % af SWIFT’s daglige værdi, som estimeres til 7 billioner dollars, ville det resultere i en utrolig daglig værdi på 2,1 billioner dollars (ca. 13,2 millioner beskeder) for XRP. På grund af XRP’s hurtige afviklingstid på mellem 1 og 5 sekunder ville der faktisk være likviditet. Thorp understreger dog udfordringen ved at gennemføre store transaktioner med begrænset liquiditetsstyrke, da en betydelig mængde af en banks XRP-beholdninger kan være nødvendig.

For at lave hans prisprognose tager Thorp forskellige elementer i betragtning, såsom alle globale banker, brændte XRP, individuelle beholdninger, XRP fordelt til store banker og skabere samt tokens tilgængelige på likviditetscentre og børser. Han skønner, at der til enhver tid kan være 50 til 75 milliarder XRP til at understøtte Liquiditetsstyrken (LS). Hvis det fordeles til cirka 300 til 1000 forskellige banker, likviditetsudbydere og regeringer, ville dette resultere i ca. 75 millioner dollars XRP/dollar pr. institut.

Selv hvis Ripple kun erobrer 10 % af JP Morgans marked, der har en daglig transaktionsværdi på over 8 billioner dollars, ville de nuværende 75 milliarder XRP i omløb ikke være tilstrækkelige til at bevæge sådanne enorme beløb effektivt. Thorp gør dog det klart, at dette skøn udelukkende vedrører grænseoverskridende transaktioner og ikke inkluderer derivater, ejendomme, CBDC’er, tekniske parallelle produkter og NFT’er.

En prisprognose

Baseret på disse beregninger og antagelser fremsætter Thorp sin prisprognose og forudsiger, at prisen på XRP på kort sigt (4 til 7 måneder) vil være et sted mellem 100 og 500 dollars. Hun argumenterer for, at denne vurdering giver markedet plads til vækst og sikrer, at ingen enkeltvirksomhed skal holde milliarder af XRP for at fungere dagligt. Thorp tror også, at et potentielt “tændingsøjeblik” kan udløse denne prisstigning – et begivenhed, der ligner en nyvurdering af XRP, ligesom vurderingen af guld.

Det er vigtigt at bemærke, at Thors spekulationer er baseret på flere antagelser, der kan eller måske ikke går i opfyldelse. Investorer bør udføre deres egen due diligence, overveje forskellige perspektiver og træffe informerede beslutninger.

Ved trykningstidspunktet var prisen på XRP 0,7074 dollar.

Exit mobile version