Analyse

Tron (TRX) overgår Bitcoin i kursudvikling og forventes at stige mod 0,0820 $

Tron-prisen stiger og overgår Bitcoin i kursudvikling

Tron (TRX) har oplevet en prisstigning i de seneste dage og handles nu over $0,0760 i forhold til US-dollar. Denne udvikling har ført til, at Tron endda overgår Bitcoin i kursudviklingen. Analytikere forventer, at prisen vil fortsætte med at stige og muligvis nå modstandsniveauet på $0,0820.

Stærk tilbagevenden for Tron-prisen

I sidste uge faldt Tron-prisen markant og gik under støtteniveauet på $0,0760. Ligesom med Bitcoin og Ethereum testede TRX niveauet på $0,0715. Men her begyndte køberne at kæmpe tilbage. Prisen steg hurtigt og overgik endda Bitcoin ved at bryde modstanden på $0,0760.

Nuværende handel og vigtige niveauer

På nuværende tidspunkt handles TRX over $0,0760 og den 4-timers Simple Moving Average (SMA) på 100. Der dannes også en vigtig bullish trendlinje med støtte nær $0,0762 på 4-timers TRX/USD-grafen. Analytikere forventer, at prisen vil fortsætte med at stige, og de næste modstandsniveauer er ved $0,0800 og $0,0820.

En afslutningskurs over modstandsniveauet på $0,0820 kan føre til yderligere stigning. De næste modstandsniveauer findes ved $0,0850 og $0,0900. Det forventes, at køberne vil sigte efter en større stigning i de kommende dage.

Mulig nedadgående korrektion

Hvis TRX-prisen ikke kan overvinde modstanden på $0,0800, kan der være en nedadgående korrektion. De første støtteniveauer findes ved $0,0760 og den bullish trendlinje. Hvis prisen fortsætter med at falde, findes de næste vigtige støtteniveauer ved $0,0745 og $0,0715.

Positive tekniske indikatorer

Tekniske indikatorer viser positive signaler for Tron-prisen. Den 4-timers Moving Average Convergence Divergence (MACD) får momentum i det bullish område, mens Relative Strength Index (RSI) ligger over 50.

Top  Dogecoin viser tegn på en positiv vending; købere sigter mod en stigning på 8%.

Konklusion

Der er generelt positive tegn for Tron-prisen, hvor analytikere forventer en fortsat recovery mod modstandsniveauet på $0,0820. De kommende dage vil vise, om Tron kan fortsætte sin opadgående trend.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button