Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Turboindre Aave-protokollen oplever rekordstort likvidationsvolumen og afslutter ugen med røde tal

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

Aave-protokollen oplevede nylig en markant stigning i likvidationer, der førte til et rekordstort likvidationsvolumen. Dette skyldtes faldet i Ethereum-prisen, hvilket resulterede i underkapitaliserede sikkerhedspositioner og automatisk likvidering af visse kreditsaldoer. Trods de turbulente likvidationer formåede protokollen at generere en betydelig indtjening på omkring 6 millioner dollars fra likvideringsgebyrerne.

Desværre endte Aave-tokenet, AAVE, ugen i rødt med betydelige prisfald på henholdsvis 5,17 % og 2,97 % i de foregående dage. Den aktuelle pris ligger på omkring 93 dollar, og en nedadgående tendens er blevet observeret ifølge det Relative Strength Index (RSI). Denne indikator peger på en vis salgspress.

Aave Futures har vist blandede signaler med betydelig volatilitet i finansieringssatsen. Den skiftende sats fra positiv til negativ afspejler ændringer i markedsstemningen og handlernes adfærd. Den pludselige skiftende finansieringssats indikerer en usikker markedsstemning og Händlerne handler i overensstemmelse hermed.

Disse udviklinger på Aave-markedet viser, at kryptomarkedet fortsat er ustabilt og påvirkeligt af eksterne faktorer. Det er vigtigt at følge med i markedstendenserne og nyhederne for at træffe informerede investeringsbeslutninger.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version