Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Wal verkauft über 150.000 INJ-Token und kauft 2,44 Millionen LDO-Token: Analyse af markedstrends

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

En stor investor har solgt en betydelig mængde Injective (INJ) og købt flere Lido DAO (LDO) tokens.

På onsdag den 25. september delte Lookonchain on-chain detaljer, der viste, at investoren solgte 150.428 INJ til en værdi af 3,29 millioner dollars.

Investoren byttede INJ for 2,44 millioner LDO til en værdi af over 3,05 millioner dollars. Ifølge Lookonchain solgte investoren sine INJ for LDO via krypto-likviditetsudbyderen Cumberland.

### INJ-Pris
Injective (INJ) er en decentral finansiel applikation på Layer-1 blockchain. Med støtte fra Binance og Mark Cuban er den interoperable L1 blockchain i øjeblikket den 49. største kryptocurrency efter markedsværdi.

Prisen på Injectives native token faldt med 3% og lå på cirka 21,24 $. Det lavere INJ handel resulterede også i en sammenkrympning af de ugentlige gevinster på omkring 14%, mens Injective er faldet med 1,4% den seneste måned.

Specifikt ramte INJ tirsdag sit højeste niveau på 22,70 $ og nåede modstandsniveauet fra den 24. august. Dog nåede INJ-prisen den 14. marts 2024 52,62 $ og er i øjeblikket næsten 59 % under dette niveau.

### Lido DAO-Pris
Med købet af LDO viser investoren sin optimisme for Lido. Væksten af den decentraliserede finansplatform – en markedsleder inden for Ethereum-staking – kan være en af ​​katalysatorerne.

Lido DAO-prisen steg med 2,6 % inden for de seneste 24 timer og nåede tidligere på dagen sit højdepunkt på 1,29 $.

LDO oplevede en stigning på +29,7 % i den foregående uge og prisen lå på 1,26 $ på tidspunktet for skrivningen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version