Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP 2024 Prognose: Kryptowährungshändler und Investoren warten gespannt på den kommende Preisspanne

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

XRP: Hvad kan vi forvente af prisen i 2024?

Da det nærmer sig afslutningen af 2023 og begyndelsen af 2024, ser det ud til, at XRP (XRP) handler stabilt omkring 0,63 $, og investorer spekulerer på, hvad prisspændet for næste år kan være.

## 0,70 $ – 1 $ i spil

Ifølge analyser fra pseudonyme kryptoeksperter som CoinsKid og EGRAG-KRYPTO, kan XRP forvente en oprykning til mellem 0,70 $ og 1 $ i begyndelsen af 2024, især hvis Ripple når en positiv løsning i den langvarige retssag med den amerikanske børsmyndighed SEC.

## Eller et fald til 0,55 $

På den anden side advarer kryptoeksperten Ali Martinez om, at XRP kan opleve et tilbageslag og falde til omkring 0,55 $, hvis det afvises ved den midterste linie af den stigende parallelkanal.

## XRP-Prisanalyse

På nuværende tidspunkt handler XRP til 0,63 $, med en 0,84 % stigning på dagsdiagrammet og en samlet stigning på 71,45 % i det sidste år.

## Konklusion

Alt i alt tyder prognoserne på, at XRP’s pris kan stige i 2024, især med positive udviklinger omkring Ripple, herunder spekulationer om en mulig børsnotering efter en nylig jobopslag til en Senior Manager for Shareholder Communications.

Kilde: CNEWS24.ru

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version