Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Zcash Kurs erreicht neues Jahreshoch und plant Umstellung auf Proof-of-Stake

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

Zcash (ZEC) – nyheder og kursudvikling

Zcash (ZEC) har oplevet et markant kursstigning og nåede et nyt års højdepunkt på 45,45 USD tidligere denne uge. Dette er den højeste kurs for ZEC i år og siden marts 2023.

## Zcash planlægger overgang til Proof-of-Stake

Den seneste prisstigning for ZEC er blevet drevet af spekulationer om en mulig overgang fra Proof-of-Work (PoW) til Proof-of-Stake (PoS). Zooko Wilcox, grundlæggeren af Zcash-projektet, antydede denne overgang den 10. august. Overgangen forventes at mindske kurspresset på ZEC ved at reducere mængden af nyudstedte mønter.

Wilcox forklarede, at PoS vil øge efterspørgslen efter ZEC, da folk vil kunne stake deres ZEC, samtidig med at udbuddet af ZEC vil blive reduceret ved at låse de stakede ZEC.

### Om Zcash kursprognose

På den tekniske side viser dagligdiagrammet, at ZEC-kursen danner lavere højdepunkter siden juli. Dette mønster har formået at give stærk støtte hver gang prisen er steget. Desuden indikerer den eksponentielle bevægelige gennemsnit (EMA) en bullisk tendens for ZEC.

Den kortsigtede EMA forventes at fortsætte med at være højere end den længere EMA, og hvis denne trend fortsætter, kan ZEC-kursen nå 46 USD på kort sigt. Dog kan en bearish crossover påvirke denne prognose negativt, og en eventuel gevinstrealisering kan føre til en nedgang i ZEC-kursen til omkring 36,74 USD.

### Samlet vurdering

Med den spekulerede overgang til PoS, den positive udvikling af det vægtede sentiment for ZEC og de tekniske indikatorer, er der optimisme omkring Zcash’s fremtidige kursudvikling. Kryptoinvestorer og handlende bør fortsætte med at holde øje med ZEC og være opmærksomme på potentielle kursbevægelser på kort sigt.

Exit mobile version