AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

3 grunde til at investere i Bitcoin nu: Bear Market er slut, Spot Bitcoin ETF-godkendelser kommer, og mulig Santa Rally

Bitcoin: 3 grunde til at investere nu

Bitcoin (BTC) handles i skrivende stund i omegnen af $35.300 og ligger kun lige under de seneste årlige højder på næsten $36.000. Dette repræsenterer en imponerende stigning på mere end 110% i år.

Efter at have været så meget som 77% lavere end sine all-time highs, da den faldt til $15.000 sidste år, har Bitcoin nu formået at slette disse tab til imponerende mindre end 50%.

Dets genopretning har overrasket mange analytikere og krypto-kritikere, der erklærede Bitcoin og det bredere kryptomarked for dødt tilbage i 2022 efter en lang periode med en nedadgående centralbankrente likviditetsstramnings-bjørnemarked og kollapset af FTX.

Investorer, der ikke investerede sent i 2022/tidligt i 2023, har tydeligvis gået glip af bunden.

Men på trods af at Bitcoin allerede har bevæget sig langt siden sine seneste lavpunkter, er det bestemt ikke for sent at investere.

Her er tre gode grunde til at købe Bitcoin lige nu.

The Bear Market Is Over

Flere indikatorer peger på, at Bitcoin-bjørnemarkedet i 2022 nu er et overstået kapitel.

          Først og fremmest ser det ud til, at Bitcoin følger næsten perfekt i fodsporene på sit sædvanlige cirka fireårige markedscyklus, hvor det oplever en intens, etårig tilbagegang fra all-time highs, kun for derefter at stige og opnå nye all-time highs over de næste tre år.

Derudover har en række meget fulgte on-chain indikatorer overvåget af Glassnode blinket af og til hele året, og de antyder, at Bitcoin kunne være på vej ind i et nyt bullmarked.

Top  Fintech-ejer i London under efterforskning for at assistere kendte narkotikasmuglere i hvidvaskning gennem en kryptobørs

Alle disse indikatorer analyserer, om Bitcoin handles over vigtige prismodeller, om netværksudnyttelsesmomentet stiger, om markedets lønsomhed vender tilbage, og om balancen mellem USD-baseret Bitcoin-velstand er til fordel for de langsigtede HODLers.

Det er også værd at bemærke, at med undtagelse af marts 2020, da globale markeder oplevede et kortvarigt sammenbrud på grund af panik relateret til spredningen af Covid-19-virus, har Bitcoin aldrig nået en sådan genopretning midt i et bjørnemarked – det vil sige, at genopretninger på mere end 100% altid har signaleret starten på et nyt bullmarked.

Spot Bitcoin ETF-godkendelser på vej

Det er ikke kun historiske diagrammer og on-chain analyse, som antyder, at udsigterne for Bitcoin-prisen er positive.

          Det er real-world udviklinger relateret til kryptocurrencyens adoption, der giver anledning til optimisme – nemlig forventningen om, at spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) snart får grønt lys i USA, hvilket åbner døren for betydelig ”institutionel adoptering”, hvilket i bund og grund betyder det samme som betydelige kapitaltilstrømninger til Bitcoin-markedet fra den traditionelle finansielle verden.

Hvorfor er markeder så optimistiske i 2023 omkring spot Bitcoin ETF-godkendelser, når SEC hidtil har afvist alle ansøgninger?

Fordi Wall Street-kæmper som BlackRock trådte til med deres egne ansøgninger første gang denne sommer, og SEC er siden trukket sig tilbage i kampen mod et søgsmål, der blev rejst mod dem af digital asset management firmaet Grayscale vedrørende afslaget af Grayscales egen spot Bitcoin ETF-ansøgning. Som et resultat forventer analytikere næsten enstemmigt, at spot Bitcoin ETF-godkendelser fra SEC er tæt forestående. En sådan godkendelse kan måske finde sted allerede denne måned ifølge Valhalla’s chefinvesteringschef, Steven McClurg. I mellemtiden argumenterede JPM-analytikere for nylig for, at de første godkendelser af spot Bitcoin ETF’er sandsynligvis vil komme før den 10. januar, som er den endelige frist for Ark 21Shares-ansøgningen.

Top  JPMorgan: Bitcoin-Rallye überholt - Rückschlag lässt Gewinne schrumpfen

Mens skøn over potentiel kontanttilførsel til en sådan fond stadig er genstand for debat blandt markedsaktører, spænder prognoser fra $3 mia. den første dag til en imponerende $55 mia. over en periode på fem år ifølge en tirsdagsrapport fra Reuters. Lige så næsten enstemmigt, som analytikere forventer, at spot Bitcoin ETF’er snart får godkendelse, satser analytikere også på, at det vil resultere i et boom i Bitcoin-prisen.

Santa Rally

Optimismen omkring potentielle nærstående godkendelser af spot Bitcoin ETF’er har lagt grunden til en stærk afslutning på året for Bitcoin og fået nogle investorer til at tale om muligheden for en såkaldt ”Santa Rally”. Ifølge en analyse fra Matrixport, hvis Bitcoin allerede er steget med over 100% på dette tidspunkt af året, er der en 71% chance for, at kryptovalutaen vil afslutte året på endnu højere niveauer, idet årlige rallyer i gennemsnit ligger på omkring 65%.

”Baseret på disse statistikker fortsætter Bitcoin med at tilbyde opadgående potentiale, og et +65% årsskiftsrally ville løfte priserne tilbage til $56.000,” bemærkede Matrixports forskningschef Markus Thielen. Hvis Thielen har ret, og Bitcoin rent faktisk har endnu en stigning på 65% foran sig før udgangen af året, er det bestemt en god tid at investere på Bitcoin-markedet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button