Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

45% af indiske brugere med pensionsplaner investerer i kryptovaluta

S Korean Crypto Crime Investigators ‘Overloaded’

En nylig undersøgelse foretaget af Mudrex har afsløret, at næsten halvdelen af personer med pensionsplaner i Indien er trådt ind i krypto-verdenen. Undersøgelsen, der fokuserede på kryptoinvesteringer, fandt ud af, at 45% af brugerne med pensionsplaner har allokeret midler til kryptovalutaer ifølge en rapport fra The Economic Times.

### 50% Tror, at Crypto Vil Blive Primær Aktivklasse
Undersøgelsen belyser også den skiftende opfattelse af kryptovalutaer som en mainstream aktivklasse. 50% af respondenterne tror, at kryptovalutaer vil blive den primære aktivklasse inden for de næste fem år, hvilket indikerer en stigende tillid og accept inden for krypto-verdenen.

### Uafhængige Finansielle Beslutninger
Undersøgelsen viser også, at en betydelig majoritet af respondenterne – cirka 59% – foretrækker at træffe finansielle beslutninger uafhængigt. Dette afspejler en ønsket om selvstændighed og empowerment i finansielle anliggender.

### Voksende Handelsvolumen på Indiske Kryptobørser
Som rapporteret har den nylige stigning i prisen på Bitcoin injiceret nyt liv i indiske kryptobørser, da handelsvolumenerne på de største platforme nåede en ti-måneders høj i februar. CoinDCX, WazirX og BitBNS, de førende indiske børser, registrerede handelsvolumener på henholdsvis $2,6 millioner, $3,4 millioner og $7,8 millioner sidste måned.

### Konklusion
Den spirende interesse for kryptovalutaer blandt individer med pensionsplaner i Indien viser et skift mod inkludering af digitale aktiver i langsigtede finansielle mål. Samtidig oplever indiske kryptobørser øget handelsaktivitet, delvist som følge af prisstigninger og delvist på grund af regeringens indsats for at understøtte blockchain-teknologien. Indiens position som et af de lande med flest kryptoejere på trods af regulatorisk usikkerhed vidner om en øget interesse og accept af kryptovalutaer i landet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version